21 / 05 / 2024

Novada Outlet alışveriş mağazası konya

Novada Outlet alışveriş mağazası konya

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Venezia Mega Outlet ile Venedik Alışveriş Karnavalı!

Dünyanın en iyi 3 outlet’inden biri seçilen Venezia Mega Outlet, Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan bir karnavala imza atıyor: Venedik Alışveriş Karnavalı…

Venezia Mega Outlet'te alışveriş karnavalı düzenlenecek!

Türkiye'nin ilk ve tek Venedik temalı alışveriş merkezi Venezia Mega Outlet'te ilk kez alışveriş karnavalı düzenlenecek. Venedik Alışveriş Karnavalı 9 Mayıs Salı günü basına tanıtılacak.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Konya Novada Outlet AVM 12 Haziran’da açılacak!

Konyalı iki firma kendi öz kaynakları ile 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi açıyor. Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Novada Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) 12 Haziran’da açılıyor.

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Novada Ataşehir AVM'den alışveriş yapan, Çeşme'de tatil kazanacak!

Novada Ataşehir AVM, 20 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında ayın toplamda en yüksek tutarda alışverişini yapan bir ziyaretçisine Ceshme Plus Hotel'de 3 gece 4 gün konaklama hediye edecek...

Novada Ataşehir AVM'den alışveriş yapana tatil kazanma şansı!

Novada Ataşehir AVM, 20 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında ayın toplamda en yüksek tutarda alışverişini yapan bir ziyaretçisine Ceshme Plus Hotel'de 3 gece 4 gün konaklama hediye edecek

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Anne Baba Destek Seminerleri devam ediyor!

Rönesans Eğitim Vakfı'nın katkılarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayata geçirilen "Anne Baba Destek Seminerleri" devam ediyor. Programın 17. seminerinin konusunu, engelli bireyler oluşturacak.

Meysu Outlet Alışveriş Merkezi araba çekilişi gerçekleşti!

20 Ocak 2014 tarihinde başlayıp, 17 Nisan 2014 tarihinde sona eren kampanyada 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar arasında gerçekleştirilen çekilişle Volksvvagen Jetta araç kazanan talihli Yasin Ersoy racının anahtarını teslim aldı.

Tokat Novada Alışveriş Merkezi açıldı!

Tokat’ın ilk büyük alışveriş merkezi törenle açıldı. Tokat-Turhal yolu üzerinde eski sebze halinin yerine Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında yapılan Novada Alışveriş Merkezi (AVM) 14 ayda inşa edildi...

14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den alışveriş yapana sürpriz hediyeler!

Novada Outlet Söke, şubat ayı boyunca sürecek büyük bir alışveriş kampanyası başlattı. 14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den en yüksek alışverişi yapan, çift kişilik yemek ve sürpriz hediyeler kazanacak...

Novada Outlet alışveriş mağazası konya Haberi

Novada Outlet alışveriş mağazası konya

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor. AVM'nin açılış töreni yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle devam etti. Açılış kurdelesini Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanları Osman Dağ ve Mehmet Dağ, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Bakdem Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bakdemir, Bakdem Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ebubekir Balcı, Turkmall CEO'su Hilmi Özçakır ve davetliler kesti. Açılışın ardından protokol üyeleri AVM'deki mağazaları gezerek mağaza sahiplerine hayırlı kazançlar dileyerek, birbirlerine çeşitli hediyeler aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışın ilk gününde renkli kortej, maskot rock bandosunun gösterileri ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. 

100 milyon dolar yatırım değerine sahip...