29 / 04 / 2024

Novada Outlet Konya AVM ne zaman açılacak

Novada Outlet Konya AVM ne zaman açılacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Konya yılbaşında açık mı?

Novada Konya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya yılbaşında açık mı? Novada Konya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Konya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

RE-PIE, AVM fonuyla 3 ayda bir kira dağıtacak!

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

RE-PIE ilk AVM fonlarını kurdu!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

Novada Konya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Konya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Konya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Konya hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Konya bayramda kaça kadar açık? Novada Konya AVM bayramda kaçta açılacak?

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Konya Novada Outlet AVM 12 Haziran’da açılacak!

Konyalı iki firma kendi öz kaynakları ile 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi açıyor. Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Novada Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) 12 Haziran’da açılıyor.

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Novada Söke’de “En İyi Tişörtü Sen Tasarla” yarışması!

Her sene farklı bir tasarım yarışması düzenleyen Novada Outlet Söke, bu senede “En İyi Tişörtü Sen Tasarla’’ yarışması ile gençlerin özgün tasarımlarını gözler önüne seriyor...

Novada Outlet Konya AVM ne zaman açılacak Haberi

Novada Outlet Konya AVM ne zaman açılacak

KONYA'NIN ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Novada Outlet Konya, şehrin modem yerleşim alanlarından biri olan Selçuklu bölgesini daha cazibeli kılacak modem buluşma merkezi olarak 12 Haziranda kapılarını Konyalılara açıyor. 



Ankara-lstanbul karayolunun kesiştiği noktada yer alan Novada Outlet Konya, Selçuklu'nun yeni cazibe merkezi olacak. 



KONYA'YA 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 


12 Haziran tarihinde hizmete açılacak olan 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Novada Outlet Konya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bünyesinde yer alacak olan ulusal ve uluslararası markalan ve modem mimarisi ile bölgenin konforlu ve keyifli alışveriş ihtiyacını karşılayacak. Konya Havalimanı, Selçuk ve Mevlana Üniversiteleri üçgeninde yer alan lokasyonu ile geniş bir üniversiteli kitlesinin de dahil olduğu 2,5 milyon kişiye ulaşan etki alanında şehre yeni bir yaşam tarzı sunan Novada Outlet Konya, şık...