03 / 05 / 2024

Novada Outlet Sökede çocuklara yönelik etkinlikler

Novada Outlet Sökede çocuklara yönelik etkinlikler

Novada Outlet Söke’de çocuklara yönelik bir dizi yeni yıl etkinlikleri düzenleniyor. Etkinlikler 28 Aralık Cumartesi ve 29 Aralık Pazar günleri saat 13-15 arasında gerçekleştirilecek...

Beyaz eşya OUTLET'e çıkan ürünlerde 4 bin TL'ye kadar fark! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Beyaz eşya kategorisindeki OUTLET fırsatında öne çıkan ilk üç ürünün özellikleri ve fiyatları burada. İlk sırada Bosch No-Frost var... 

Xiaomi robot süpürgeler 3 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla! Teknosa outlet ürünler! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Robot süpürge denince akla ilk gelen marka olan Xiaomi marka robot süpürgeler, şimdi Teknosa outlet ürünler reyonunda yüzde 35 indirimle sizleri bekliyor. İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Rowenta’nın outlet ürünlerini kaçırmayın! İşte indirimdeki outlet ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Rowenta’nın birçok kategorisinde outlet fırsatı var. Ütüden, süpürgeye, tıraş makinesinden saç şekillendiricilere Rowenta markalı ürünler ve Mart 2022 indirimli fiyat listesi…

Edip Gayrimenkul Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarından Mayıs ayında da kira almayacak...

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

3. havalimanının Outlet AVM'sine büyük talip!

Gürsoy Yatırım Holding adından söz ettirmeye devam ediyor. Gürsoy Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç: ‘’İstanbul 3. havalimanında yapılması düşünülen Outlet AVM ‘ye de talibiz’’ dedi.

Venezia Mega Outlet'te alışveriş karnavalı düzenlenecek!

Türkiye'nin ilk ve tek Venedik temalı alışveriş merkezi Venezia Mega Outlet'te ilk kez alışveriş karnavalı düzenlenecek. Venedik Alışveriş Karnavalı 9 Mayıs Salı günü basına tanıtılacak.

Starcity Outlet AVM yenileniyor!

Türkiye'nin en prestijli outleti unvanına sahip ve Avrupa yakasının 'En parlak yıldızı' olarak anılan Starcity Outlet sadece bugünün değil, önümüzdeki on yılın da beklentilerine cevap veren yeni planlamaları ve mimarisiyle misafirleriyle buluşmak üzere renovasyon sürecine girdi.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

Oasis Designer Outlet AVM'nin tüm detayları!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ikinci AVM yatırımları olan Oasis Designer Outlet’te dünyanın önde gelen spor markalarının yer alacağını söyleyerek, “Spor, AVM içinde eğlenceyle beraber ziyaretçilerimize sunacağımız bir model olacak” dedi.

Oasis Designer Outlet’te dünya spor markaları yer alacak!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ikinci AVM yatırımları olan Oasis Designer Outlet’te dünyanın önde gelen spor markalarının yer alacağını söyleyerek, “Spor, AVM içinde eğlenceyle beraber ziyaretçilerimize sunacağımız bir model olacak” dedi.

Oasis Designer Outlet, shop&drive konseptiyle dikkat çekecek!

NUROL GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Mart 2017’de açılması planlanan Oasis Designer Outlet’in, shop&drive konseptiyle de dikkati çekeceğini söyledi.

Novada Outlet Sökede çocuklara yönelik etkinlikler Haberi

Novada Outlet Sökede çocuklara yönelik etkinlikler

Novada Outlet Söke’de çocuklara yönelik bir dizi yeni yıl etkinlikleri düzenleniyor. Etkinlikler 28 Aralık Cumartesi ve 29 Aralık Pazar günleri saat 13-15 arasında gerçekleştirilecek.

Yeni yıla özel kostümlerle çocuklara yönelik şovlar, yılbaşı özel yarışmaları ve ailelerinde katılabileceği çocuk oyunlarının yer alacağı etkinlikler sonrası, minikler bale gösterisi sergilenecek ardından Novada Çocuk Atölyesinde yeni yıl coşkusu...