29 / 04 / 2024

Novada Outlet Tokat fonu

Novada Outlet Tokat fonu

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

RE-PIE, AVM fonuyla 3 ayda bir kira dağıtacak!

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

RE-PIE ilk AVM fonlarını kurdu!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Konya Novada Outlet AVM 12 Haziran’da açılacak!

Konyalı iki firma kendi öz kaynakları ile 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi açıyor. Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Novada Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) 12 Haziran’da açılıyor.

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Toyzz Shop Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM ‘de açtı!

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM’ de açan Toyzz Shop, Tokat’lı çocuklar ve aileler için oyuncağın yeni adresi olacak.

Bimeks 127. şubesini Tokat Novada AVM'de açtı!

Bimeks, 2013 yılında yaptığı yeni mağaza açılışlarına bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, bu hedefi doğrultusunda Tokat'taki mağazasını da Novada AVM'de açtı...

Tokat Novada Alışveriş Merkezi açıldı!

Tokat’ın ilk büyük alışveriş merkezi törenle açıldı. Tokat-Turhal yolu üzerinde eski sebze halinin yerine Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında yapılan Novada Alışveriş Merkezi (AVM) 14 ayda inşa edildi...

Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence, Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da var..

Novada Outlet Tokat fonu Haberi

Novada Outlet Tokat fonu


SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.


Toplam değerlerinin yaklaşık 180 milyon Euro civarında olması beklenen üç fonla birlikte RE-PIE’ın fon sayısı altıya, sektördeki toplam fon sayısı ise 17’ye yükseldi. Türkiye’nin ilk AVM fonları olma özelliği taşıyan Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonları, münhasıran belli olan ve hali hazırda kiracıları bulunan AVM’lere yatırım yaparak üç ayda bir kira dağıtacak. Doğrudan tapudan pay almaya eşdeğer bu gayrimenkul yatırım fonlarında risklerin minimum olduğunu ifade eden RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi Genel Müdürü Hasan Bayhan, “Ön talep toplama aşamasında sadece Novada Outlet Söke Fonu’na...