19 / 05 / 2024

Novel Kurumsal Kimin

Novel Kurumsal Kimin

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Hasan Hüsnü Okur imzasıyla kuruldu.

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Hasan Hüsnü Okur imzasıyla kuruldu.

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Müzeyyen Tonyalı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Yeşil GYO kurumsal yönetim derecelendirme notu 9,19!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 17 Nisan 2015 tarihinde 9,18 olarak belirlenmiş olan kurumsal yönetim derecelendirme notu bugün itibari ile, bir yıl süreyle geçerli olmak üzere 9,19 olarak güncellenmiştir.

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi!

Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesini yenileyerek hizmete açtı. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Ev alıp satanlar dikkat!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bayrakdar, “Aynı caddedeki dükkânlarda banka gibi kurumsal kiracılar da var. Bunlar emsal oluyor. Buradan hareketle kimin düşük beyanda bulunduğunu tespit etmemiz mümkün” dedi

Okulkuran Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Okulkuran Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Özgür Boza Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Menekşe Sokak'ta kuruldu.

Kiza Kurumsal İş Merkezi Adana İnşaat 2016 Fuarı'na katıldı!

Ticarette güç kazanmak isteyen girişimcilere sınırsız avantajlar sunan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana İnşaat 2016 Fuarı'nda yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi yenilendi!

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi www.emlakistasyonu.com yenilendi. Web sitesi, kullanıcıları bilgisayar dışındaki cihazlardan gerçekleştirilen görüntülemelerde yaşanan sorunlardan da kurtarıyor.

Yeşil GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

Yeşil GYO kurumsal yönetim derecelendirme notunun yenilenmesi konusunda, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile "Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirilmesi Sözleşmesi" akdedilmesine karar verildi.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

GYODER sektörün kurumsal yöneticileri ile bir araya geldi!

GYODER, 15. Gayrimenkul Zirvesi öncesinde, “Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Platformu” ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda sektörün önde gelen firmalarının pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticileri ile bir araya geldi.

Novel Kurumsal Kimin Haberi

Novel Kurumsal Kimin

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Hasan Hüsnü Okur imzasıyla kuruldu. 


Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalaralmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde katkarşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde , resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...