19 / 05 / 2024

Novo Maison fırsatları

Novo Maison fırsatları

Gündoğan Novo Maison, lansmana özel, %50’si peşin, kalanı 12 eşit taksit ve 0 faiz avantajları ile Bodrum sevenlerin yatırım şanslarını kolaylaştırıyor.

Novo Maison'da lansmana özel 12 ay 0 faiz fırsatı!

Gündoğan Novo Maison, lansmana özel, %50’si peşin, kalanı 12 eşit taksit ve 0 faiz avantajları ile Bodrum sevenlerin yatırım şanslarını kolaylaştırıyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da!

Aradığınız doğal hayatı lüksle birleştiren, ayrıcalıklı proje “Novo Maison”, Bodrum’un cennet koyu Gündoğan’dan yükseliyor. Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da yapılacak.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar!

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar kapsamında yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Yatırımcılar Tokat'ta yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor!

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Rotalarını Tokat’a çeviren Ortadoğulu ve Çinli yatırımcılar, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

Türkiye'deki dönüşüm yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor!

Yaklaşık 20 yılda 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefleyen Türkiye'nin uluslararası yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğu belirtildi.

İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar!

İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar kapsamında 24 ay taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 24 Gayrimenkul imzası ile yükselen proje Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Marina Towers'ta lansmana özel fırsatlar!

Marina Towers'ta lansmana özel fırsatlar kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Satış süreci devam eden proje Ankara Çankaya - Oran'da hayata geçiriliyor.

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları sunuluyor. İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen projede 378 adet daire yer alıyor.

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar!

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar kapsamında faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. "Ankara'nın ilk ve tek marinası" sloganıyla tanıtılan projede toplamda 2 bin adet konut bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar!

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar kapsamında konutların metrekaresi 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Novo Maison fırsatları Haberi

Novo Maison fırsatları

Bodrum merkezine yirmi beş kilometre uzaklıkta bulunan Gündoğan , sahili ve doğası ile son yılların gözde beldesi olup yükselişini hızla devam ettiriyor. 


Ebru Şallı , İbrahim Kutluay , Gülben Ergen , Ercan Saatçi , Hande Yener  , Demet Akalın gibi bir çok ünlü isminde ev sahibi olduğu Gündoğan beldesi, tarihi dokuları ve sakinliği ile Bodrum’un yaz-kış en yaşanılabilir beldesi olma yolunda hızla ilerliyor. Gündoğan, butik otel ve restoran konsepti ile Bodrum için telaffuz edilen astronomik rakamların çok dışında, tatilcilerin ceplerine de hitap ediyor.

Gündoğan son yıllarda büyük yatırımcıların da gözdesi oluyor ve gayrimenkul piyasasında kendine çok önemli bir yer ediniyor. KLT YAPI’ nın da  Gündoğan’da yaptığı Novo Maison Projesi şuanda Gündoğan Koyunun en güzel bölgesinde konumlandırılmış olup lansman fiyatları avantajı ile...