29 / 04 / 2024

Novotel 5 yıldız

Novotel 5 yıldız

Ekonomik şehir otelciliği konsepti ile 2013 yılında İstanbul, İzmir ve Rusya’da toplam 3 yeni otelini hizmete açan Akfen GYO, dört yeni otelin daha yatırımına devam ediyor.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona EuroNCAP’ten 5 yıldız aldı! İşte fiyat listesi 20 Ekim 2022!

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona, Euro NCAP'in zorlu testlerinden en yüksek derecelendirmelerle ayrıldı. Söz konusu bu sonuçla SEAT markasının tüm modelleri EuroNCAP’ten 5 yıldız almış oldu...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Ordu Çambaşı'na 5 yıldızlı otel!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül'de gerçekleştirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Sarayı'na 49.5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı bünyesinde varlığını sürdürülmesi planlanan Yıldız Sarayı için toplam 49 milyon 485 bin 358 TL tutarında yatırım projesi yürütüyor. Bakanlığın Yıldız Sarayı için planladığı projeler şunlar:

My Yıldız, Diyarbakır Çermik'teki otelini Kasım'da açacak!

Diyarbakır OSB'de 3 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekare alanda un üretimi yapan My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile bilinen Çermik'te 5 yıldızlı termal otelini kasımda açacak.

Novotel 5 yıldız Haberi

Novotel 5 yıldız

Türkiye’de hızla büyüyen ‘ekonomik şehir otelciliğine odaklanmış’ ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), stratejik ortağı Accor S.A ile birlikte Türkiye ve Rusya’da büyümesini sürdürüyor. Son iki yılda 5 yeni otelin yatırımını tamamlayarak portföyündeki işletmeye açık otel sayısını 16’ya yükselten şirket, önümüzdeki iki yılda işletmeye açık otel sayısını 20’ye, oda sayısını da 3.641’e yükseltmeyi hedefliyor.

Akfen GYO’nun 2013 yılı performansını değerlendirmek ve 2014 yılı iş hedeflerini paylaşmak amacıyla bir basın sohbet toplantısı düzenlendi. Toplantıya Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav ve Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural katıldı.

Toplantıda Akfen GYO’nun yılsonu performansı ve gelecek dönem hedeflerine ilişkin bilgiler paylaşan Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, “Otel kira gelirlerimiz 2012 yılının aynı dönemine göre...