09 / 05 / 2024

novu yurt fiyatları

novu yurt fiyatları

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda fiyatlar 1.195 TL'den başlıyor. Novu Kız Öğrenci Rezidansı, Nef konseptinde tasarlandı...

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Yurt dışından ev almayı düşünenler dikkat! İngiltere’de konut fiyatları artacak!

İngiltere’de konut fiyatları 2024 yılının Mart ayında düşüş göstererek ekonomistleri şaşırttı ve beş aylık art arda artış dönemini sona erdirerek gayrimenkul piyasasındaki toparlanmada tutarsızlık işaretlerine katkı sağladı. Peki ülkede konut fiyatları artacak mı? 

Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı? İşte İngiltere'de 20 milyon TL'ye satılan devasa evler...

Son zamanlarda Türkiye'de uçuşa geçen konut fiyatları sebebiyle, yurt dışındaki evlerin fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı?

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Türkiye'de fiyatlar uçtu: Türklerin yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te resmen katlandı!

Türkiye'de konut sahibi olmanın zorlaştığı ifade edilirken, Türklerin de yurt dışına kaçmaya başladığı belirtiliyor. Yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te patladı. İşte ayrıntılar...

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

novu yurt fiyatları Haberi

novu yurt fiyatları

Nef konseptinde yapılan Novu Kız Öğrenci Rezidansı, İstanbul'un Avrupa yakasında Merter bölgesinde, Nef Merter 13 proje alanında yer alıyor. 

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Novu Kız Öğrenci Rezidansı, lüks konsepte sahip. Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda ücretli ve ücretsiz hizmet olanakları sunuluyor.

Metroya ve metrobüse 5 dakika yakınlıkta olan Novu Kız Öğrenci Rezidansı, E-5 yolu üzerinde yer alıyor. Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda tek kişilik, çift kişilik ve dört kişilik odalar planlandı.

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda spor salonu, çamaşır odası, sinema odası, resepsiyon, etüt odası, market, mutfak, müzik odası, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nın fiyat bilgileri satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Tel: 0212 505 48 00

Web: www.novu.com.tr

Gülcihan...