12 / 05 / 2024

Now Bomonti ofis

Now Bomonti ofis

Now Bomonti’ de ofisten konuta farklı seçenekler bulunuyor. Now Bomonti’ nin ayrıcalıklı olan yaşamına 5 bin 500 dolardan başlayan metrekare fiyatları ile de ulaşmak mümkün.

Mahall Bomonti'de aylık taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor!

Türkerler Holding imzalı Mahall Bomonti İzmir projesinde ayda 4 bin 150 liradan başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle herkesi ev ve ofis sahibi yapacak. Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...

Nidapark Bomonti'de konut sayısı değişti!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde konut konut sayısı 840 oldu. Projede ayrıca 102 adet ofis, 168 adet otel odası ve 12 adet ticari ünite de yer alacak.

Mahall Bomonti kampanya detayları!

Mahall Bomonti kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor.

Mahall Bomonti ödeme planı!

Mahall Bomonti ödeme planı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite mevcut.

İzmir Mahall Bomonti ödemeleri!

470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünitenin bulunduğu İzmir Mahall Bomonti ödemeleri haberimizde yer alıyor.

Mahall Bomonti Şaraphane kampanya!

Mahall Bomonti Şaraphane kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor.

Mahall Bomonti telefon!

Mahall Bomonti telefon numarası haberimizde yer alıyor. İzmir Konak'ta hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor.

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri!

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje İzmir'de yükseliyor. 

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Mahall Bomonti'den ev alana Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki!

Mahall Bomonti projesinden ev alanlara Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki veriliyor.  İzmir'de hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. 

Mahall Bomonti ne zaman teslim?

Mahall Bomonti projesi 3 bloktan meydana geliyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje Türkerler İnşaat imzasını taşıyor.

İzmir Mahall Bomonti fiyat listesi 2017!

Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan Mahall Bomonti projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Proje 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana geliyor. İşte İzmir Mahall Bomonti fiyat listesi 2017...

Now Bomonti ofis Haberi

Now Bomonti ofis

İstanbul’un tam merkezinde iş ve yaşam alanlarını birleştiren Now Bomonti, tüm detaylarında hayatı kolaylaştırmaya hazırlanıyor. Yüzyılın yeni trendi olarak kabul edilen ‘modüler yapı’nın son örneği olarak A+ standartlara sahip projede her ihtiyaca yanıt verebilecek residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri yer alıyor. Now Bomonti’nin ayrıcalıklı yaşamına 5 bin 500 dolardan başlayan metrekare fiyatları ile ulaşmak mümkün.


Ali Başyazıcıoğlu Holding’in Kayseri’deki deneyimini İstanbul’a taşıdığı projesi Now Bomonti,  yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 15 kat olarak planlanan projede, ilk sekiz kat ofis birimlerine ayrılırken, dokuzuncu kattan sonrası ise talebe göre residence veya home ofis olarak tasarlanabiliyor.


Projenin en önemli özelliği ise modüler yapısı ile tüm alanlarda 60 metrekareden 2 bin metrekareye kadar farklı seçeneklere ulaşılabilmesi. 5 bin 500 dolar...