23 / 07 / 2024

NS İnşaat adres

NS İnşaat adres

NS İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Nuhoğlu, Hamdi Sarıalioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

28 Mayıs seçimi sonrasında gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar ile ilgili tahminler de gelmeye başladı.Yatırımcılar dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunu merak ediyor. Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Ünlü iş insanından şaşırtan çıkış: Bizden daha çok vergi alınsın en makul olanı bu

Davos Zirvesi olarak da bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Kovid-19 salgını nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Zirvede konuşan iş insanı dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle "Zenginlerden daha fazla vergi" alınsın önerisi getirdi

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız!

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız. Yüzde 15 indirimle ev sahibi olunabilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor. 

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye ile bugün Necmeddin Şimşek imzasıyla kuruldu.

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Üstünsöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Sirkeci Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Ekrem Sadıkoğlu ve Turgut Akyüz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde kuruldu.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. Orhan Kavalcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Eyüp, Rami Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

NS İnşaat adres Haberi

NS İnşaat adres

NS İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Nuhoğlu, Hamdi Sarıalioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


NS İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,  kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...