23 / 07 / 2024

NS İnşaat

NS İnşaat

NS İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Nuhoğlu, Hamdi Sarıalioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

28 Mayıs seçimi sonrasında gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar ile ilgili tahminler de gelmeye başladı.Yatırımcılar dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunu merak ediyor. Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Ns Aras İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Aras İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Aras tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Ünlü iş insanından şaşırtan çıkış: Bizden daha çok vergi alınsın en makul olanı bu

Davos Zirvesi olarak da bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Kovid-19 salgını nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Zirvede konuşan iş insanı dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle "Zenginlerden daha fazla vergi" alınsın önerisi getirdi

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Bektaş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe altyapı faaliyetleri de mücbir sebep kapsamına alınsın!

TMB tarafından yayınlanan "Koronavirüs Salgınından Sonrası Nasıl bir Dünya ve Türkiye?" başlıklı analizde, küresel ve ulusal ekonomi ile inşaat sektörüne ilişkin veriler detaylı bir şekilde değerlendirildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Comıns Global Corporatıon tarafından kuruldu. 

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız!

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız. Yüzde 15 indirimle ev sahibi olunabilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor. 

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye ile bugün Necmeddin Şimşek imzasıyla kuruldu.

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Üstünsöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Sirkeci Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Ekrem Sadıkoğlu ve Turgut Akyüz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde kuruldu.

NS İnşaat Haberi

NS İnşaat

NS İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Nuhoğlu, Hamdi Sarıalioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


NS İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,  kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...