12 / 05 / 2024

Nüans Kağıthane adres

Nüans Kağıthane adres

ANS Yapı'nın inşa ettiği Nüans Residence Kağıthane projesinde satışların 1 ay içerisinde başlaması planlanıyor. Nüans Residence Kağıthane projesinde daire teslimlerinin Mart 2015 yılında yapılması hedefleniyor...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

İBB, İstanbul'un göbeği Kağıthane'de arsa satıyor! Sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kağıthane ilçesinde yer alan 114 metrekarelik alanın satış ihalesini yayımladı. Peki, Kağıthane'deki arsanın fiyatı ne oldu? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Yaşamla en keyifli bağınız: GENYAP Link Kağıthane!

Şehrin merkezinde ama siz istediğiniz müddetçe izole... Gerek konumu gerekse özenli ve lüks tasarımıyla GENYAP Link Kağıthane yaşamla en keyifli bağınızı kuruyor.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Nüans Kağıthane adres Haberi

Nüans Kağıthane adres


İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de yükselen Nüans Residence projesi ANS Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Nüans Kağıthane projesi 98 adet daireden meydana geliyor. Nüans Kağıthane projesinin geçtiğimiz Mart ayında satışa çıkması planlanıyordu ancak satışı ertelendi.


Nüans Kağıthane projesinde 98 dairenin yarısı arsa sahibine ait. Nüans Kağıthane projesi 22 katlı tek blok olarak tasarlandı. Nüans Kağıthane teslim tarihi Mart 2015 olarak belirtiliyor.


Nüans Kağıthane projesinde 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Nüans Kağıthane projesi Axis AVM karşısında yer alıyor.


Nüans Kağıthane projesinde satışların 1 ay içerisinde başlaması planlanıyor. Nüans Kağıthane projesinin fiyatları henüz belirlenmedi.


Nüans Kağıthane nerede?

Nüans Kağıthane adres : Merkez Mahallesi Selamet Sokak No:1 Kağıthane - İstanbul



Tel: 0212 295 12 40

Web :