08 / 07 / 2024

nüfusun kaçı ev sahibi

nüfusun kaçı ev sahibi

Türkiye'de gelir dağılımı 2010'da az da olsa düzelirken, hane halkının yüzde 61'inin taksit ödemeleri ve borçları bulunuyor. Kendine ait konutta oturanların oranı yüzde 60...

Yüzde 25 kira zam sınırı kaldırıldı, geride izleri kaldı! Kaç ev sahibi bu uygulamaya uydu? 

Kiracı ve ev sahipleri arasında büyük gerginliğe neden olan yüzde 25 kira sınırlaması her ne kadar kaldırılmış olsa da sosyal medyanın gündeminden bir türlü düşmüyor. Uygulamayla ilgili tartışmalar çığ gibi büyümeye devam ediyor. 

Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında ivme yukarı yönlü oldu. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 altın fiyatları!

Beşi bir yerde ne kadar? 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL? 1 Temmuz altın fiyatları 

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yalından takip ediyor. Özellikle düğünü olanlar beşi bir yerde altın fiyatını merak ediyor. Peki 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz karının dün açıkladı. Karar sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın fiyatı kaç TL?

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Ev sahipleri artık kiracıların bir önceki ev sahibini arıyor! 

Yüzde 25 zam sınırı ve uzayan mahkeme süreçleri sebebiyle mağdur olan ev sahipleri, artık kiracıların bir önceki ev sahibini arıyor. İşte detaylar ve ev sahiplerinin yorumları...

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Harem altın fiyatları: Ata lira ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar, yatırım için Ata lira almaya başladı. Peki Ata altın ne kadar?  Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

nüfusun kaçı ev sahibi Haberi

nüfusun kaçı ev sahibi

Türkiye İstatistik Kuru-mu'nun (TÜİK) Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması 2010, Türkiye'de halkın ekonomik durumunu gözler önüne serdi. Araştırmaya göre, geçen yıl zenginlerle fakirler arasındaki gelir farkında önceki yıla göre azalma gözlenirken, ortalama yıllık hanehalkı kullanılabilir gelir ise 22 bin 63 lira oldu. Araştırmaya göre, kurumsal olmayan nüfusun, yüzde 61,4'ünün hanesinin taksit ödemeleri ve borçları (konut alımı ve konut masrafları dışında) bulunuyor. Bu borç ödemeleri, yüzde 28,3'ünün hanesine çok yük getiriyor.

Hanehalkının yüzde 60'ı kendilerine ait konutta oturuyor. Yüzde 43,8'inin konutunda 'sızdıran çatı, nemli duvarlar, çürümüş pencere çerçevesi vb.' sorunlar söz konusu. Yüzde 43,3'ünün oturduğu konutta 'izolasyondan dolayı ısınma problemi' yaşanıyor. Kurumsal olmayan nüfusun yüzde 87,5'i 'evden uzakta bir haftalık tatili', yüzde 65,7'si 'beklenmedik harcamalarını' ve yüzde 81,7'si 'yıpranmış ve eskimiş...