05 / 05 / 2024

Nuhoğlu Camii silüeti

Nuhoğlu Camii silüeti

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki silüeti bozan yapılar yıkılıyor!

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, Bursa'da 700 yıldır "ticaretin kalbi" olan 480 dönümlük Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin etrafında tarihi silüeti bozan yapıların temizlenmesi için çalışmalar başladı.

Galataport İstanbul'dan 'İstanbul silüeti' açıklaması!

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Konut ve inşaat sektörü deprem gerçeğine göre sil baştan ele alınmalı!

Türkiye'de peş peşe yaşanan depremler, konut ve inşaat sektörü hakkındaki konuşmaları tekrar gündeme taşıdı. Türkiye'de önce gecekondular apartman oldu, sonra toplu konutlarla yeni kentler yaratıldı ve kentlerin silüeti değişti...

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Bursa'da silüeti bozan yapılar için kamulaştırma süreci başlatılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ulu Cami ve etrafında, Tarihi Hanlar bölgesinde, tarihi silüetimizi bozan, o tarihi yapıların silüetini bozan, Ulu Cami'mizin silüetini bozan yapılara ilişkin bir kamulaştırma süreci başlatacağız" dedi...

Nuhoğlu Camii silüeti Haberi

Nuhoğlu Camii silüeti

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğu iddia edilen müftülük binas kepçeyle yıkılmaya çalışıldı.Valilik tarafından İl Müftülüğü'ne tahsis edilen 3 katlı binayı yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre Nuhoğlu'nun camiyi yaptıran Şakir Nuhoğlu'nun yeğeni olduğu öne sürüldü.

Valilik tarafından müftülüğe tahsis edilen, Mardin'deki Suriyelilere yardım amacıyla faaliyet yürüten Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu'nun da bürosunun bulunduğu 3 katlı binanın iş makinesiyle yıkmaya çalıştığını gören çevre sakinleri, polise haber...