05 / 05 / 2024

Nükhet Vurgun

Nükhet Vurgun

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Kahraman ve Nükhet Vurgun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Şişli'de kuruldu.

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri almak mümkün ama....

Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca açılan özel plajlarla karşı karşıya geliyor. Bu plajlarda denize girmek isteyen vatandaşlardan “harcama limiti” adı altında bir ücret talep ediliyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini belirtiyor. 

Altında vurgun dönemi! İslam Memiş tarihi açıkladı

İslam Memiş, artık saatlerin sayıldığı seçimler öncesi altın fiyatı konusunda önemli yorumlar yaptı. "Son vurgun günü" ifadesini kullanan İslam Memiş'ten dolar, euro, borsa ve diğer yatırım araçları hakkında da tahmin yaptı.

Gram altında vurgun dönemi! Altın kahini İslam Memiş tarih verdi

İslam Memiş, gram altın ile ilgili kritik bir tahmin yaptı. Memiş, dolar ve borsa için de analizler yaptı. İşte tüm detaylar...

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar!

Devre mülk sahiplerine büyük vurgun! Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Devre mülkü olanları arayarak yabancılara yüksek fiyata satacaklarını vaat ederek 5 milyon TL'lik vurgun yaptıkları ileri sürülen 7 şüpheli gözaltına alındı. İşte ayrıntılar...

32 liradan 778 liraya çıkan hissede vurgun iddiası

Borsada geçtiğimiz haftalarda yaşanan manipülasyon tartışmalarının ardından şimdi de Penta Teknoloji hisselerinde de vurgun yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Halka arzın ardından hisse senedi 32 liradan 778 liraya çıkmıştı.

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Kuruldu!

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Maltepe’de Devrim Nükhet Karsu, Engin Narinç ve Levent Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çisa Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Eda Nükhet Akkaya Özkan tarafından kuruldu.

Smart Trade Coin ile 2 milyar dolarlık vurgun!

Kripto para borsasında vurgun vakaları her geçen gün artıyor. Son olarak Smart Trade Coin ile 2 milyar dolarlık vurgun yapıldığı iddia edildi. 

Gerçek Evim mağdurları haklarını arıyor!

600 milyon TL'lik vurgun yapıldığı iddia edilen faizsiz konut şirketi Gerçek Evim'in mağdurlarının hak arayışları devam ediyor. Firma nedeniyle mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar yaşadığı sıkıntılarını anlattı. 

Gerçek Evim'den 600 milyon TL'lik vurgun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan biri olan Gerçek Evim'in saadet zinciri olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding'in akıllara zarar vurgun hikayesi...

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

Nükhet Vurgun Haberi

Nükhet Vurgun

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Kahraman ve Nükhet Vurgun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Kervangeçmez Sokak Keskin İş Merkezi'nde kuruldu.


Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TASARIM VE UYGULAMA  a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. b-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. c-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan...