17 / 05 / 2024

Numara 21 Ofis nerede

Numara 21 Ofis nerede

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Belediye o ilde 21 adet ofis satıyor! İhalesi 9 Ekim'de! 

Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Ünye ilçesi, Kaledere Mahallesi'nde yer alan 21 adet ofisi satıyor. Peki Ordu Ünye'de yer alan ofislerin alanları kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Koperatiff Ofis KAle Ajans Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Koperatiff Ofis KAle Ajans Hizmetleri Limited Şirketi Emre Topalakcı, Tolga Kayasu ve İlker Koca ortaklığında 21 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hatay Dörtyol'da 21 milyon 335 bin 580 TL'ye inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol'da Konut+İşyeri+Ofis+Cafe İnşaatı işi kat karşılığı, Dörtyol Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılacak. İhaleye çıkacak işin muhammen bedeli 21 milyon 335 bin 580 TL olarak belirtiliyor.

İstanbul'da ofis kiraları azaldı!

Ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine oranla azalış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. Kavacık ve Kartal ise son sıralarda yer aldı.

İstanbul'da ofis kiraları yine en çok Esentepe'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı ikinci çeyrek sonuçlarına bakıldığında, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre artış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

Helis Beyaz Ofis'te icradan 5.7 milyon TL'ye satılık 6 ofis!

İstanbul 10.İcra Dairesi, Helis Beyaz Ofis'inde bulunan 6 ofisi satışa çıkardı. İhalesi 21 Ekim Cuma günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 370 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'da ofis kiraları en çok Esentepe'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre artış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

Numara 21 Ofis nerede Haberi

Numara 21 Ofis nerede

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umbrella Honding tarafından kuruldu. 


Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
İş merkezi (ofis) kurmak işletmek, diğer Regus grup şirketlerinin faaliyette bulunacakları iş merkezleri için uygun alanlar bulmak, bu alanlar için kira sözleşmeleri akdetmek,gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel,sekretarya, bilgisayar,posta kutusu,telekonferans,telefon,faks ve benzerihizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak, hazır yemek servisi temin etmek, toplantı salonlarını konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinlikler için tahsis etmek ve ayrıca şirketin amacına yönelik olarak söz konusu hizmetler için personel eğitim eğitim programları hazırlamak ve uygulamak, ve bu konularda danışmanlık vermek, ve...