17 / 05 / 2024

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Abobker Sanwsı Ben Arybı, Moad Nurı A Abusahmın ve Omar Zıtounı ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Majed A A H Alturkaıt, Seyran Denli ve Zekeriya Denli ortaklığında kuruldu.

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Barakat A. Thuhaıbavı tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mesharı M M H A ve Naser L M F A. ortaklığında kuruldu.

Infinite Investment Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infinite Investment Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Amırshahab Shahın Nıa tarafından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Emad E.A.M.A., Khaled Ben Saad tarafından kuruldu.

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Pourya Nazarı tarafından kuruldu.

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Abobker Sanwsı Ben Arybı, Moad Nurı A Abusahmın ve Omar Zıtounı ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.


Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TİCARET 1- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. EMLAK 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa...