09 / 05 / 2024

Numune bağ Caddeleri yol yapım işi

Numune bağ Caddeleri yol yapım işi

Bayrampaşa Abdi İpekçi ve Numune bağ Caddeleri ile bağlantı yolları düzenleme inşaatı yapım ihalesi 23 Temmuz 2013'te gerçekleşecek...

1934'te İstanbul'un en iyi yolu Edirnekapı'ya yapılmış! Numune olacak türden.. 

1934 yılında Edirnekapı ve Topkapı surlarından başlanarak, Eyüp'e kadar uzanmak üzere yeni bir yol inşasına başlanacakmış. Bu yol o tarihe kadar eşi benzeri görülmemiş türden, numune olarak gösterilmiş. 

Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'nda soruşturma tamamlandı: Numune alınamayacak kadar kötü halde!

6 Şubat felaketinde 21 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'na ilişkin kötü haberler gelmeye başladı, apartman numune alınmayacak kadar kötü halde...

Manisa'da heyecanlandıran çalışma! Salihli'deki petrol kuyusundan numune çıkarılmaya başlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Manisa'nın Salihli ilçesinde geçen sene Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından açılan kuyuya kurulan atbaşı pompayla numune çıkarılmaya başlandı.

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

Bağdat Caddesi’nde ilk toparlanma sinyali!

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsüne göre, üç alışveriş merkezindeki toplam marka sayısı önceki yıla göre yüzde 3 düşüşle 656 olurken, 67 yeni marka girişi, 95 marka çıkışı gerçekleşti.

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele ve Kartepe caddeleri asfaltlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ve Kartepe ilçelerindeki caddelerin onarım bakım ve yapımı için ihale yapıldı.

Numune bağ Caddeleri yol yapım işi Haberi

Numune bağ Caddeleri yol yapım işi


Bayrampaşa Abdi İpekçi ve Numune bağ Caddeleri ile bağlantı yolları düzenleme inşaatı yapım işi açık ihale usulü ile 23 Temmuz 2013'te yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 150 takvim günüdür. İhale İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter ek hizmetler binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No. 62 Kat: 4 Merter Göngören İstanbul'da gerçekleşecek.


İlanın detayı için