11 / 05 / 2024

nural altuğlu yangın

nural altuğlu yangın

Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu'nun Bodrum'daki villasında yangın çıktı

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Afsa Yangın Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afsa Yangın Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Attila Soyluoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda metruk binada yangın çıktı!

İstanbul Beyoğlu'nda metruk bir binada yangın çıktı. 3 katlı metruk binadaki yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Toroscan Ağabeyoğlu ve İbrahim Yılmazkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Kadıköy'de kuruldu.

Beylikdüzü'nde yangın çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan başka bir kadın da hayatını kaybetti

Beylikdüzü'nde yangın: 2 ölü

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan 1 kadın da hayatını kaybetti. Yangın söndürüldü.

Sefaköy'deki fabrikada yangın çıktı!

Sefaköy Tahsin Tekoğlu Caddesi üzerinde bulunan kumaş fabrikasının çatı kısmında, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 23.30'da yangın çıktı. Fabrikadan yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Zorlu Center'da korkutan yangın!

İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Rezidans bölümünde saat 22:00 sularında yangın çıktı. Yangına, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Mecidiyeköy itfaiye grupları müdahale ediyor. İşte detaylar...

Ankara Hamamönü’nde konak yangını korkuttu!

Ankara'da Hamamönü’ndeki tarihi konakta çıkan yangın, bölgede paniğe neden oldu. Biri restoran iki binanın zarar gördüğü yangının ardından, kundaklama iddiasıyla ev sahibinin oğlu gözaltına alındı.

nural altuğlu yangın Haberi

nural altuğlu yangın

Bodrum'a bağlı Torba Mahallesi Atatürk Caddesi Beste Sokak 1 numarada bulunan AKP Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu'nun villasında yangın çıktı. Klimanın patlaması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın itfaiye ekiplerince...