11 / 05 / 2024

Nurçin Erdem kim

Nurçin Erdem kim

Demir-çelik sektörünün Aliağa'nın en önemli sektörlerinden biri olduğunu ifade eden Egedemir Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem, firmalarının demir çelikteki faaliyetlerini ve ürünlerini artırdığını bildirdi.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

EYT’de kadınlar için o şart kalktı! EYT’de son durum ne? Kim, ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan EYT’liler için emeklilik şartlarının ayrıntıları belirmeye devam ediyor. Peki kadınlar için hangi şart kalktı? Kim ne zaman emekli olacak?

'Seçimlerden sonra yabancı yatırımcı çılgınca borsaya girecek'

Dinamik Yatırım Menkul Değerler Yönetim kurulu başkanı Ayşin Erdem, seçimlerin bir belirsizlik yarattığını ancak bu belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcının çılgınca borsaya gireceğini söyledi

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 

Kim Kardashian boşanma partisi için ada kiralayacak!

Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian boşanma sonrasında parti için ada kiralayacak.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Bu kadar dövizi kim aldırmış? ABD, Avrupa ya da Çin'de bu yapılsaydı ne olurdu?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Bu kadar dövizi kim aldırmış? ABD, Avrupa ya da Çin'de bu yapılsaydı ne olurdu?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Nurçin Erdem kim Haberi

Nurçin Erdem kim

İnşaat demiri ticareti yaptıkları ilk tesislerinin ardından demir-çelik işletmelerinin cüruflarını geri kazandırmak için ikinci tesisi kurduklarını belirten Erdem, "Ayrıca Aliağa OSB'de geçen sene ağustosta temelini attığımız, bu yılın art ayında da devreye aldığımız yeni tesisimizle skal çeliği kütük haline getirmeye başladık. 15 milyon dolar yatırım yaptığımız bu tesisin kapasitesini geçen ay aldığımız yeni ocakla iki kat artırarak aylık 9 bin tona çıkardık" dedi. 


Egedemir'in, demir-çelik tesislerinin cüruflarını işleyerek önemli bir faaliyet yürüttüğünü ifade eden Nurçin Erdem, tehlikesiz atık sınıfında yer alan cürufu demir-çelik işletmelerinden alıp, kırma eleme yöntemiyle çelik hurdaları ve agrega olarak ayrıştırdıklarını belirtti. Erdem, "Başlangıçta elde ettiğüniz çelik hurdalarını değerlendirilmek üzere demir-çelik fabrikalarına gönderiyorduk" diye konuştu. 

Cüruftan elde ettikleri agregayı kilit parke taşı, bordür yağmur oluğu, beton ve raspa...