11 / 05 / 2024

Nurdan Fatma Önder Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu

Nurdan Fatma Önder Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu

Hayırsever Nurdan Fatma Önder’in katkılarıyla hayata geçirilecek Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli törenle atıldı. Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Bu okul ötelenmiş, görmezden gelinmiş çocuklarımızın değerlenmesi için önemli" dedi.

Fatma Toru: Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

Süzer Grubu'nun acı günü! Fatma İnceler vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından Şebnem İnceler'in annesi Fatma İnceler hayatını kaybetti. Fatma İnceler'in cenazesi bugün Edirne Eski Camii'nde kılınacak ikindi namazını takiben Edirne Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Tahir Tellioğlu: Fatma Güldemet Sarı, Adana için büyük şans!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün bölge ekonomisi için önemli olduğunu belirtti, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Adana için şans" dedi

Aziz Kocaoğlu, Fatma Güldemet Sarı’yla görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yla görüşen Başkan Aziz Kocaoğlu, Bakanlıkta bekleyen konuları gündeme getirdi. Masadaki en önemli madde, Büyük Körfez Projesi’ne ilişkin ÇED süreci oldu.

Önder Halisdemir: İFM ile İstanbul ve Türkiye aktör olur

İstanbul Dünya Turizm Forumu'nda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Önder Halisdemir, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ile, İstanbul ve Türkiye'yi uluslararası aktör haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Fatma Güldemet Sarı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın bugün Belçika'ya gidecek olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye vekâlet edecek. Tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Önder Uzel'den emlakta kar etmenin altın kuralları!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Traktör Fabrikası'nın hissedarlarından Önder Uzel, emlakta kâr etmenin yollarını açıkladı

Fatma Güldemet Sarı Erzurum'daki restorasyonu inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bir dizi temaslarda bulunmak üzere yarın Erzurum’a gelecek. Sarı, Erzurum kalesi çevresinde devam eden tarihi konutların restorasyon çalışmasını yerinde inceleyecek.

Önder Halisdemir: Ataşehir 'finans serbest bölgesi' ilan edilmeli!

Ataşehir'de kurulacak uluslararası finans merkezinde Dubai'nin örnek alınmasını öneren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir, Ataşehir'in fınans serbest bölgesi ilan edilmesini önerdi. İşte açıklaması...

Fatma Güldemet Sarı: Sur içi toplu konut alanı değildir!

Fatma Güldemet Sarı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yapılacak çalışmalara ilişkin "Sur içi toplu konut alanı değildir. Sur içi kentsel sit alanıdır. Orada yapılan yapılaşma belirli bir düzen içerisinde olacaktır" dedi.

Önder Halisdemir'den İFM için 4 somut teşvik önerisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesi için dört somut teşvik önerisinde bulundu.

Fatma Güldemet Sarı: Doğu'da sokak sokak tespit yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, doğu illerindeki operasyonların sona ermesinin ardından terör zararlarının sokak sokak tespit edileceğini söyledi. Sarı, “Diğer bakanlıklarla da işbirliği içinde olacağız” dedi

Fatma Güldemet Sarı, Milli Savunma Bakanlığı'na vekalet edecek!

Milli Savunma Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Nurdan Fatma Önder Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu Haberi

Nurdan Fatma Önder Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu

Alibeyköy Çırçır Mahallesi’nde inşa edilecek “Öğretilebilir Çocuklar Okulu” tamamlandığında 200 öğrenci eğitim görebilecek.


Okulun temel atma törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, hayırsever Nurdan Fatma Önder, aile üyeleri ile mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Aydın: "Üstün standartlarda bir okul yapılacak"


Öğretilebilir Çocuklar Okulu’nun temel atma töreninde bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bu tür okulların önemine dikkat çekerek, “Bugün burada bir hayır adımı atılıyor. Bugün bu hayır için bir araya geldik. Allah hepimizin hayrını kabul etsin. Burada çok güzel bir çalışma yapılacak. Biz de kısmen bu çalışmanın bir köşesinden sürece dahil olduk. Burada...