05 / 05 / 2024

Nurdan Tartanoğlu remax piramit

Nurdan Tartanoğlu remax piramit

Re/max Piramit'in kurucusu Nurdan Tartanoğlu, '2016 yılında güvenli bir liman olan gayrimenkule ilgi artarak sürecek, alımda pazarlık fırsatlarının iyi yakalanması gerekiyor' açıklamasını yaptı.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Evinizi satarken dikkat etmeniz gereken 5 madde!

Gayrimenkul sektörünün baş döndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde piyasa da çok farklı bir düzeye geldi. Re/max Piramit kurucusu ve mimar Nurdan Tartanoğlu, evinizi satarken dikkat etmeniz gereken beş önemli konuyu anlattı.

İstanbul'un merkez bölgelerinde gayrimenkul fiyatları artacak!

Re/max Piramit'in kurucusu Nurdan Tartanoğlu, '2016 yılında güvenli bir liman olan gayrimenkule ilgi artarak sürecek, alımda pazarlık fırsatlarının iyi yakalanması gerekiyor' açıklamasını yaptı.

Re/Max Piramit İstanbul'da 2 yeni ofis açacak!

Re/Max Piramit'in Genel Müdürü Nurdan Tartanoğlu, Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirtti.

Remax Piramit'e Avrupa'dan ödül!

Remax Piramit, Remax Avrupa’nın en çok işlem yapan üçüncü ofisi oldu. Remax Piramit’in kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu, ödülün gururunu yaşadıklarını belirtti.

Re/Max Piramit 2015'te en iyi satış yapan 3. ofis oldu!

2003 yılında Mimar Nurdan Tartanoğlu tarafından kurulan ve satış başarıları ile dünya çapında çok sayıda ödül alan Re/Max Piramit, 2015 yılında Avrupa'nın en iyi satış yapan üçüncü ofisi oldu.

İshakoğlu Grup Prestij Home Residence dahilinde satış ortaklıklarını feshetti!

İshakoğlu Grup ve Hakan İnşaat ortaklığı Trabzon Söğütlü'de yükselen, Prestij Home Residence projesi dahilinde Kaplan Emlak ve Trabzon Remax Allura ile tanıtım ve satış ortaklıklarını karşılıklı olarak feshetti...

Kriz varsa Ali Ağaoğlu da var!

Yeni Şafak Gazetesi'nden İbrahim Kahveci, Ali  Ağaoğlu'nu yazdı...

Afyon Genelioğlu Evleri'nde 110 bin TL'ye 3+1!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Genelioğlu Evleri'nde 3+1 konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor…


İBB Beyoğlu'nda arsa satacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyoğlu'nda 96 bin TL'ye arsa satacak

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta 250 bin TL'ye!

Ağaoğlu'nun yeni projesi My Towerland Skytowers'ta fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor! TOKİ iştiraki Emlak Konut ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilecek olan projenin toplam arsa alanı 285 bin metrekare

Ali Ağaoğlu: "Konutta zarar etmek mümkün değil"

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "İnsanların konut alırken zarar etmesi mümkün değil en iyi yatırım aracıdır. Yeter ki doğru yerden doğru bir projeden ev alsınlar, konuta yatırım yapmak her zaman avantajlıdır" dedi

BMSM, Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyor

Mimar Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyan Borusan Müzik ve Sanat Merkezi tamamlanmak üzere. Resmi açılışı 2010 yılı ocak ayında yapılacak mekânda daha şimdiden müzik ve çağdaş sanat iç içe olacağa benziyor

Nurdan Tartanoğlu remax piramit Haberi

Nurdan Tartanoğlu remax piramit

Tartanoğlu yaptığı açıklamada, piyasalardaki dalgalanmalardan dolayı sıcak paranın güvenli bir liman olan gayrimenkule kayışını sürdüreceğini öngörerek, “Özellikle İstanbul merkez bölgelerde, gayrimenkul fiyatlarının gideceği daha çok yer var. Çünkü nüfus artış hızımız ve yerli-yabancı göç bu konuda gayrimenkul sektörünün ve yatırımcısının yanında çalışıyor. Şu an alımda pazarlık gücünün arttığı zaman, yatırımcılar acele etmeli. Çünkü her şeye rağmen fiyatlar düşmüyor. Ekonomide iyimserlik görüldüğünde fiyatların artış hızı yükselecektir” dedi. 


Mimar Tartanoğlu, ülkemizde 2015 yılında siyasi belirsizlik, üst üste yapılan seçimler, ekonomik piyasalardaki dalgalanmalar ve dövizin anormal yükselişinin gayrimenkul piyasasında da hissedildiğine dikkat çekti. Tüm bunlara rağmen fiyatlardaki yükselişin eski hızını kaybetse de durmadığını, gayrimenkulun her ortamda farklı sebeplerle el değiştirdiğini, özellikle büyük yatırımcıların belirsiz ortamların yarattığı fırsatları değerlendirdiklerini ve sıcak paranın diğer piyasalardaki...