06 / 05 / 2024

nureddin nebati altın açıklaması

nureddin nebati altın açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Paketle beraber yastık altındaki altını da sisteme sokmuş olacağız, ki 5 bin ton civarında bir altın olduğu tahmin ediliyor. Bunun belli bir miktarı, Merkez Bankasına destek olacak ve döviz ihtiyacını giderecek" diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki şehirlerde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine sıfır faizle işletme harcamalarında kullanmak üzere 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın!

Enflasyon rakamları ile ilgili son dakika açıklaması yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Darphane'nin attığı adımlarla toplam 13 ton 513 kilogram altın toplandığını duyurarak bunun rekor olduğunu belirtti.

Darphane altın sertifikası nasıl alınır? Darphane altın sertifikası nedir?

Darphane altın sertifikasının ne olduğu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yaptığı açıklamadan sonra araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Nureddin Nebati'den vatandaşa TOGG müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kamu bankalarının TOGG için faizsiz kredi vereceğini iddia etti.

Bakan Nureddin Nebati'den yabancı yatırımcılara flaş çağrı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara çağrıda bulundu.

Nureddin Nebati asgari ücrete yapılacak zammı canlı yayında açıkladı!

Katıldığı canlı yayında müjde veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrete enflasyonun üzerinde zam yapılacağını açıkladı.

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milyonlarca vatandaşın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Nebati, EYT ile ilgili açıklamalarını duyururken öğretmenlerin sorunlarına da aynı şekilde değindi. İşte detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!

Milyonlarca insanın dört gözle beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi. Nebati, EYT ile ilgili açıklama yaparken öğretmenlerin sorunlarına da değindi. İşte detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati müjde dedi! Kaç personelin işe alınacağını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelir uzman yardımcılığı alımı yapacaklarını duyurdu.

Altın yatırımı yapmayı düşünenlere Bakan Nebati'den önemli çağrı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yatırımcılara altın ve ucuz TL kredisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Kur Korumalı Mevduat hesabında 782 milyar biriktiğini açıklayan Nebati, "Enflasyon üzerinde kararlı adımlarımızı atmaya devam edeceğiz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den mesaj: Türkiye faiz kıskacından çıktı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kur korumalı TL mevduat (KKM) hesabı ile döviz kurları için stabilizasyon sağlandığını ve  döviz kurlarında stabilizasyonun en iyi şekilde yürüdüğünü söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

nureddin nebati altın açıklaması Haberi

nureddin nebati altın açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İngiltere’nin başkenti Londra’da dün ve geçtiğimiz gün bankacı ve yatırımcıların üst düzey yöneticileriyle buluştu. Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında temaslarını değerlendiren Bakan Nebati, iki gün devam eden görüşmelerde 18 varlık yönetim şirketi, 19 uluslararası kalkınma ve yatırım bankası ile 10’u aşkın özel sermaye, altyapı ve girişim sermayesi fonu ve teknoloji şirketi temsilcilerinin bulunduğu belirtti.

Görüşmelerin verimli geçtiğine dikkat çeken Nureddin Nebati, şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye’de makro ekonomik göstergelerin sağladığı katkıların hangi yöntemlerle belirlendiği, özellikle de yeni ekonomik modelin Türkiye’ye kazandırdığı yol haritasının hangi aşamalardan geçeceğine ilişkin sorular sordular.

Bilgilendirmelerimizi çok saik bir şekilde yaptık. Londra’da bulunan az önce ifade ettiğim tüm yatırımcıların en üst düzey şeffaf bir şekilde sorularını aldık. Şeffaf bir şekilde cevaplandırmaya...