05 / 05 / 2024

Nurettin Çarmıklı yeni yatırımlar 2016

Nurettin Çarmıklı yeni yatırımlar 2016

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor.

İzmir hızla dönüşüyor: Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak!

İzmir’de 6 bölgede 8 etap halinde süren yaklaşık 820 bin metrekarelik dev bir alanda depreme dayanıklı yeni mahalleler oluşturuluyor. Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak ayrıldı.

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Dolar kahini Remzi Özdemir, doların düşeceği son noktayı açıkladı!

Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir, "Bu saatten sonra doları nasıl düşürecekler?" başlıklı yeni bir yazı kaleme aldı ve ekonomi yönetiminde neler yapılacağı açıklandı.

Orhan Çarmıklı vefat etti! 

İş adamı Orhan Çarmıklı hayatını kaybetti. 

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Nurettin Çarmıklı yeni yatırımlar 2016 Haberi

Nurettin Çarmıklı yeni yatırımlar 2016

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor. Bu alan altın madenciliği olacak. Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkam Nurettin Çarmıklı, "Altın madenciliği alanında yaklaşık 400 milyon dolar yatırım içeren iki projeye 2017 yılında başlamayı planlıyoruz" diye konuşuyor. 


"AR-GE Merkezini büyütüyoruz" 


AR-GE merkezimiz 2000 yılında kuruldu. 15 personelle faaliyetlerimizi yürütüyorduk. 2009 yılında 79 personel istihdam edilmişti. Şu anda yedinci yılımızı tamamladık, toplam 200 personel çalışıyor. 2017 ortasında 300'e çıkması bekleniyor. Pek çok yenilikte merkezimizin faaliyetlerini görebiliyoruz. Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması sırasında önemli görevler üstlendi. Seyyar yüzücü köprü projesini dünyada üreten iki ülkeden birisiyiz. En uzun köprüyü ilk yapan ülke biz olduk. Türk ordusuna 2 bin 400 adet paletli zırhlı...