14 / 05 / 2024

Nurettin Demirci

Nurettin Demirci

DMC Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi, Salim Demirci ve Nurettin Demirci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Manisa Demirci başvuru 2016!

Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ev fiyatları 122 bin 616 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Manisa Demirci başvuru 2016...

Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Toplamda 67 adet dairenin satışta olduğu projede daire tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı. Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlıyor.

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru dönemi!

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede daire fiyatları 78 bin 334 TL'den başlıyor.

Manisa Demirci'nin yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Kışlak, Yavaşlar, Elek Mahalleleri tarafından ortak kullanılan ve dar olması nedeniyle trafik açısından tehlike oluşturan yolda yaptığı genişletme çalışmasıyla vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir başvuruları 08 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 90 adet daire alt gelir grubuna özel satışa çıkarılıyor.

Manisa Demirci yolları yenileniyor!

İL genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti.

Manisa Demirci'de yollar yenileniyor!

Manisa il genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti.

Ekrem Demirci: Konya'da konut eksiği var!

KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, Konya'daki inşaat sektörünün son durumu değerlendirdi. Başkan Demirci yaptığı açıklamada Konya’da konut eksiği olduğuna dikkat çekti.

Nurettin Canikli'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye'ye sığınan Suriyelilere vatandaşlık hakkı verilmesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına yerleştirilmesi hakkında Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

Manisa Demirci'nin altyapısı yenileniyor!

İl genelinde mahallelerin uzun yıllar önce yapılmış altyapılarını yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Yeşildere Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına start verdi.

Manisa Demirci TOKİ son başvuru günü bugün!

Konut fiyatlarının 114 bin 701 TL'den başladığı projede ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanıyor. Manisa Demirci TOKİ son başvuru günü bugün...

2016 TOKİ Manisa Demirci son başvuru tarihi!

2016 TOKİ Manisa Demirci son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 114 bin 701 TL'den başladığı projede toplam 73 adet konutun satışta.

Manisa Demirci TOKİ Evleri başvurusu!

Manisa Demirci TOKİ Evleri başvurusu başladı ve devam ediyor. Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 114 bin 701 TL'den başlıyor.

Nurettin Demirci Haberi

Nurettin Demirci

DMC Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi, Salim Demirci ve Nurettin Demirci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.


DMC Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...