25 / 05 / 2024

Nurgül Sarı

Nurgül Sarı

Otel Marmara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Ayan tarafından kuruldu.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nurgül Mutlu tarafından kuruldu.

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Dirim 34 İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dirim 34 İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Küçükatasayan tarafından kuruldu.

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Arkeon Evleri’nde RE/MAX BETA sponsorluğunda yaza veda partisi yapıldı!

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Ordu Gölköy'de 67 bina mühürlendi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde iki hafta önce şiddetli yağış sonrasında 67 bina mühürlendi.

Ordu'da riskli 69 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde, heyelan tehdidi altında bulunan gece saatlerinde 69 hane, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Nurgül Sarı Haberi

Nurgül Sarı

 

Otel Marmara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; İstanbul'un Fatih bölgesinde Adem Sarı ve Nurgül Sarı tarafından kuruldu.   Firmanın iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.   40 bin  TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;   1- Adem Sarı - 30 bin TL. 2- Nurgül Sarı - 10 bin TL.   Otel Apart Otelcilik Turizm Limited Şirketi'nin Müdürlüğü'nü Adem Sarı yapacak.   Adres: İstanbul Fatih, Hırka-ı Şerif Mah. Mütercim Asım Sk. No:4/3   Alper Hamitoğlu /...