28 / 04 / 2024

nuri bulut kimdir

nuri bulut kimdir

İzocam, Pasif Ev prensiplerini temel alarak geliştirilen “Multi Konfor Binalar”a dikkat çekmeye devam ediyor. Multi Konfor’a nasıl ulaşılacağı konusunu sık sık gündeme getiren İzocam, Enerji Verimliliği’ne Multi Konforun olumlu katkılarını vurguluyor.

Nuri Bulut kimdir?

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

İzocam 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım hedefliyor!

İzocam, 50 yıldır yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veriyor. Gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine katkıda bulunan İzocam, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma ve sektörüne katma değer sağlıyor..

İZOCAM 5 yılda toplam 100 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Yalıtım malzemesi üreticisi İzocam, 50'nci yılını kutluyor. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, Türk inşaat sektörünü yalıtım malzemesi ile tanıştırdıklarını, geçtiğimiz 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını söyledi..

İzocam 5 yılda 100 milyon TL yatırım yapacak!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını, gelecek 5 yılda ise 100 milyon lira yatırım planladıklarını açıkladı.

Müteahhitler doğru yalıtım malzemesi kullanmıyor!

Müteahhitler yönetmeliklerin belirlediği kalınlıkta yalıtım malzemesi kullanmıyor. Ceplerine koydukları ek kazanç metrekarede 3 TL’den fazla değil ama tenezzül ediyorlar..

Nuri Bulut: Ev alırken salona mutfağa değil, kimliğine bakacağız!

Yasa gereği 2017 yılına bütün binalar kimlik belgesi çıkarmak zorunda. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut "Binaların enerji tüketiminde hangi sınıfa girdiği, ne kadar yakıt harcadığı bu belgelerde yazacak" dedi.

Nuri Bulut: Binaları enerji tasarruflu hale getirmeliyiz!

Enerji verimliliğine katkı sağlayabilecek unsurlar arasında "yalıtım" ilk sıralarda yer alıyor. Bu yıl 33. kez kutlanan Enerji Verimliliği Haftası, kaynaktan son kullanıma kadar enerjinin her aşamada verimli ve etkin kullanımına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve deneyimiyle tanınan bir iş insanı olan Fazlı Bulut kimdir? Fazlı Bulut kaç yaşında? Fazlı Bulut daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Bulut kimdir? Mehmet Bulut nereden mezundur?

Mehmet Bulut ne iş yapıyor? Mehmet Bulut’un mesleği nedir? Mehmet Bulut nereden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Osman Nuri İnceöz kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Osman Nuri İnceöz kimdir? Osman Nuri İnceöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Osman Nuri İnceöz'ün biyografisi...

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

nuri bulut kimdir Haberi

nuri bulut kimdir

Etkin olmayan, eski, konforsuz teknolojilerin yerine yüksek etkinlikte, yeni, konforlu teknoloji içeren, enerji ihtiyacını ve kullanımını en aza indirgeyen Multi Konfor Binalar, toplumların bilinçlenmesi ve artan duyarlılıkla birlikte hızla yaygınlaşıyor. %90 oranında enerji tasarrufu sağlayan, bunun yanında akustik konfor ve yangın güvenliği içeren “Multi Konfor Binalar”, özellikle de ısı yalıtımı sayesinde hem ev hem de ülke ekonomisine sağladığı katkı ve çevre dostu nitelikleri ile öne çıkıyor.


1965 yılından bu yana kaliteden ödün vermeyen ürünleri ve sosyal sorumluluk bilinci ile faaliyetlerini sürdüren İzocam, yalıtımın önemini her platformda vurgulamaya devam ediyor. Özellikle de ısı yalıtımı, hem ev hem de ülke ekonomisine sağladığı katkı ve çevre dostu nitelikleri ile öne çıkıyor. Yalıtım, ısıyı daha verimli kullanarak Türkiye gibi enerjisinin dörtte üçünden fazlasını ithal...