20 / 07 / 2024

Nuri Güner

Nuri Güner

Pirim İnşaat Anonim Şirketi, Nuri Güner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Günok Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günok Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Güner ve Murat Okumuş ortaklığında kuruldu.

Akademist Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademist Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Güner tarafından kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz Güner, Melik Koç ve Nihat Coşkun otaklığında kuruldu.

Nuri Güner Haberi

Nuri Güner

Pirim İnşaat Anonim Şirketi, Nuri Güner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu. Pirim İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak her türlü inşaat malzemesi alımı ve satımını yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Pirim İnşaat Anonim Şirketi adres: Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Hasoğlu İş Merkezi....