03 / 05 / 2024

Nuri Özaltın yeni projeleri

Nuri Özaltın yeni projeleri

İnşaat, enerji, turizm ve tarımdaki yatırımlarıyla tanınan Türkiye’nin önemli iş adamlarından Özaltın Holding Başkanı Nuri Özaltın, dünyanın en iyi otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Özaltın’ın yeni rotası İstanbul...

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul'ün yönetim kurulu başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığına Akın Holding A.Ş. temsilcisi Nuri Akın seçildi.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası açıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası hizmete açıldı. Yoğun ilgi gösterilen açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldı.

Maketten konut satışında firmaların yeni hakları!

Maketten konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan maketten konut satışında firmaların yeni hakları..

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Nuri Özaltın yeni projeleri Haberi

Nuri Özaltın yeni projeleri


İnşaat, enerji, turizm ve tarımdaki yatırımlarıyla tanınan Türkiye’nin önemli iş adamlarından Özaltın Holding Başkanı Nuri Özaltın, dünyanın en iyi otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Özaltın’ın yeni rotası İstanbul... 


Nuri Özaltın... 74 yaşında, hâlâ işinin başında. “Sağlığın sırrı çalışmaktadır” diyerek yatırımlarına aralıksız devam ediyor. İnşaat, turizm, enerji ve tarım alanında yatırımları bulunan Özaltın Holding’in patronu Nuri Özaltın, imzası bulunan baraj inşaatlarının yan sıra  turizmdeki ilkleriyle de tanınıyor. Ortadoğu’nun en büyük golf sahasına sahip Gloria Hotels & Resorts’un da sahibi Özaltın, yeni yatırımı Gloria Olympic Arena’yı tamamlandıktan sonra, Avrupa’nın ikinci büyük ‘olimpik arenası’ da sahip olacak. Bugüne kadar 20 baraj ve sayısız inşaat yapan Özaltın, İstanbul’da ve Mersin’de Gloria zincirine birer halka daha eklemek üzere kolları sıvadı. Özaltın’la hikayesini ve hedeflerini...