27 / 04 / 2024

Nuri Öztaşkın kimdir

Nuri Öztaşkın kimdir

Yataş Grup, 2019'da yeni markaları Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak. Şirket, Divanev'i Türkiye'nin sektördeki ilk beş markasından biri yapmayı hedefliyor. Bunun için de marka için iki yılda 65 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor.

KDV düzenlemesi mobilya sektörüne olumlu yansıdı!

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, KDV düzenlemesi ile ilgili konuştu. Öztaşkın, “Bu gelişimin devamı, sektörünün sürdürülebilir büyümesini destekleyeceği gibi ülke ekonomisine de pozitif yönde yansıyacaktır” açıklamasında bulundu.

Mobilyada KDV indirimi uzatılmalı!

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, Eylül sonunda sona ermesi beklenen KDV indiriminin uzatılmasından yana olduklarını söyledi. Öztaşkın, sektörün en önemli sorunlarından biri olan kayıt dışılığın da önüne geçildiğini belirtti.

Akıllı mobilya çağı başlıyor!

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor.

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Nuri Öztaşkın kimdir Haberi

Nuri Öztaşkın kimdir

Mobilya ve ev tekstili sektöründe bugüne kadar Yataş Bedding ve Enza Home olmak üzere iki farklı marka ile büyüyen Yataş Grup, 2019'da iki yeni markayla daha mağazalaşacak. Mart 2018'de satın aldığı Divan Mobilya markasını dönüştürüp Divanev ve Divanuykusu markalarını yaratan şirket, bu yılın sonuna kadar ürün, tasarım, AR-GE ve üretime hazırlık için 25 milyon TL, 2019 yılında ise tüm faaliyetler için 40 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Divanev markasının istihdama da önemli bir katkı sağlaması hedefleniyor. Merkez çalışan, satış noktaları ve iş ortaklarıyla birlikte 2019 yılında 3 bine yakın istihdam yaratılması öngörülüyor. 2019 yılında Divan markasıyla 200 milyon TL'lik ciro hedefleri bulunduğunu söyleyen Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaş-kın, "En büyük hedefimiz ise Divanev'in beş yıl içinde Türkiye'nin ilk beş...