04 / 05 / 2024

nurol gyo mıpım

nurol gyo mıpım

Türkiye’nin bu yıl ‘Onur Ülke’ olarak yer aldığı gayrimenkul fuarı MIPIM’e Nurol Tower projesi ile katılan Nurol GYO standını İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Ali Ağaoğlu ziyaret etti...

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Nurol GYO 2021'de 334 milyon TL'lik satış yaptı!

Nurol GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemlerinde ön satışlar dahil 3 projedeki satış rakamının 334 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Nurol GYO ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Nurol GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 30 Eylül 2021 itibarıyla toplam aktif büyüklüğü 1.502.646.111 TL olup, hasılatı 292.512.176 TL oldu. Şirket, cari dönemde yatırım amaçlı gayrimenkullerden 15.117.452 TL kira geliri elde etti.

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Nurol GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemine ait yasal kayıtlarında net dağıtılabilir dönem karı bulunmaması dolayısıyla, kar dağıtımı yapılmaması kabul edildi.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edildi!

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni onaylandı.

Nurol GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II, No: 19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca, 2020 yıl sonu yasal kayıtlarında (Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan kayıtlar) net dağıtılabilir dönem karı bulunmuyor.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO pay satış fiyatı için Borsa'ya başvurdu!

Nurol GYO, TSP Prosedürü çerçevesinde sermaye artırımına konu bir adet payın satış fiyatının hesaplanabilmesi için Borsa'ya başvuruda bulundu. 

nurol gyo mıpım Haberi

nurol gyo mıpım

Nurol GYO, Türkiye’nin bu yıl ‘Onur Ülke’ olarak yer aldığı Avrupa’nın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e, ülkemizde bir ilkin gerçekleştirildiği “EvOfisEv®” konsepti ile inşa edilen Nurol Tower projesi ile katıldı.  Nurol GYO’nun geleceğin yaşam tarzını ve metropol ihtiyaçlarını doğru okuyan Nurol Tower projesi, MIPIM fuarında uluslararası yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ziyaret ettiği Nurol GYO standında konuklara Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ev sahipliği yaptı. Musa Aykaç, fuar kapsamında gerçekleştirilen Türkiye’de Gelişen Ofis Pazarı konulu panele de konuşmacı olarak katıldı.


Yarım asırlık tecrübesi ve  deneyimli insan sermayesi ışığında, Türkiye’de ve dünyada inşaat, savunma sanayi, finans, turizm ve enerji olmak üzere beş ana sektörde faaliyet gösteren Nurol Holding...