18 / 05 / 2024

Nurol Holding 3 yeni projesini hayata geçirecek

Nurol Holding 3 yeni projesini hayata geçirecek

Nurol Holding, Mecidiyeköy, Güneşli ve Seyrantepe'de 'Hayata Yatırım' sloganıyla gerçekleştirdiği Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleriyle İstanbul'u yeniden şekillendiriyor.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Pandemi holdingleri ve sektörleri nasıl etkiledi?

2020 holdingler için portföylerini dengede tutma yılıydı. Birçok holding, zor dönemde ayakta kalmak için çeşitlendirilmiş iş stratejisi ve dengeli portföy yönetiminden faydalanıyor. Akfen Holding CEO'su Selim Akın ve Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı yöntemlerini anlattı...

Nurol GYO'dan Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik sermaye avansı ödemesi!

Nurol GYO, Nurol Holding'in hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderdi. Bu tutar ile şirkete yapılan nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek.

Nurol Holding 3 yeni projesini hayata geçirecek Haberi

Nurol Holding 3 yeni projesini hayata geçirecek

Nurol Tower'da ortalama metrekare birim fiyatı 5 bin ile 7 bin 500 dolar, Nurol Life'ta 5 bin ila 7 bin dolar, Nurol Park'ta ise 6 bin 500 ila 8 bin lira. Üç projenin toplam yatırım tutarı 855 milyon...