05 / 05 / 2024

Nurol Holding altın madenciliği yatırımları

Nurol Holding altın madenciliği yatırımları

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Nurol Holding'ten altın madenciliğine 400 milyon dolarlık yatırım!

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor.

Nurol GYO AVM yatırımlarını sürdürecek!

Türkiye’nin ilk outlet konseptli alışveriş merkezlerinden biri 18 yıl önce Bodrum’da kurulmuştu. Nurol Holding imzasını taşıyan Oasis Designer Outlet, o tarihten itibaren Bodrumluların hizmetinde bulunuyor.

Bağdat'ta Nurol Holding işçileri kaçırıldı!

Irak’ın başkenti Bağdat'ta Nurol Holding’in stadyum inşaatında çalışan 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, işçilerin diğerlerinden ayrılarak bir seçime tabi tutulduğunu açıkladı.

Irak'ta 18 Nurol Holding çalışanı kaçırıldı!

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr Şehri semtinde 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri tarafından doğrulanan olayda kaçırılan işçilerin Nurol Holding'e bağlı çalıştığı açıklandı.

Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’ne layık görüldü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı...

Vekon’a Altın Mıknatıs ödülü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı.

Nurol Holding altın madenciliği yatırımları Haberi

Nurol Holding altın madenciliği yatırımları

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor. Bu alan altın madenciliği olacak. Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkam Nurettin Çarmıklı, "Altın madenciliği alanında yaklaşık 400 milyon dolar yatırım içeren iki projeye 2017 yılında başlamayı planlıyoruz" diye konuşuyor. 


"AR-GE Merkezini büyütüyoruz" 


AR-GE merkezimiz 2000 yılında kuruldu. 15 personelle faaliyetlerimizi yürütüyorduk. 2009 yılında 79 personel istihdam edilmişti. Şu anda yedinci yılımızı tamamladık, toplam 200 personel çalışıyor. 2017 ortasında 300'e çıkması bekleniyor. Pek çok yenilikte merkezimizin faaliyetlerini görebiliyoruz. Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması sırasında önemli görevler üstlendi. Seyyar yüzücü köprü projesini dünyada üreten iki ülkeden birisiyiz. En uzun köprüyü ilk yapan ülke biz olduk. Türk ordusuna 2 bin 400 adet paletli zırhlı...