03 / 05 / 2024

Nurseli İdiz icrada

Nurseli İdiz icrada

35 yıllık sanatçı Nurseli İdiz’in üzerine kayıtlı haczedilecek ne ev ne de arabasının olduğu ortaya çıktı. İcra Müdürlüğü, şimdi İdiz’in banka hesaplarını inceliyor.

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

AMD Ryzen 7040 serisi piyasaya sürüldü! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer Swift Edge 16 Cuma günü tanıtıldı. İnce ve hafif bir gövde ile gelen dizüstü, gücünü AMD Ryzen 7040 serisi işlemcilerden alıyor. Belirli modellerde, geliştirilmiş performans ve diğer AI özellikleri için AMD Ryzen AI ile birlikte geliyor. 

Piyasa dehası İslam Memiş ev alacakları ikaz etti! Bunu yapmazsanız dövecek diz bulamayacaksınız

İsabetli tahminleri ile popüler olan piyasaların Uzman ismi İslam Memiş ev sahibi olmak isteyenleri ikaz etti. Yükselen yabancı nüfusu ve kira bedelleri nedeniyle 2024'te dövizle kiralama döneminin başlayacağını ve artık ev değil oda kiralama sistemine geçileceğini söyledi.

Huawei Matebook D14 uygun fiyata A101'de!

A101, yeni bir kampanya başlatarak Huawei'nin popüler dizüstü bilgisayarı Matebook D14'ü uygun fiyatla müşterilerine sunuyor. Bu cihaz, hem güçlü özellikleri hem de zarif tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Lenovo Ideapad en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Bazı Ideapad modelleri, tablet ve dizüstü bilgisayar işlevlerini bir arada sunan 2'si 1 arada cihazlardır. Diğer modeller, oyun oynamak için tasarlanmıştır ve yüksek performanslı donanım bileşenleri ile birlikte gelir.Peki Lenovo Ideapad uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Her firma ekonomik sorun yaşarken AMD neden Intel’den çok daha iyi durumda?

AMD ve Intel, kendi çiplerini dizüstü bilgisayarlara ve sunucu raflarına yerleştirmek için kıyasıya rakipler, ancak biri diğerinden çok daha parlak kısa vadeli bir görünüme sahip. Salı günü AMD, Mart çeyreğinde 5,3 milyar dolarlık satış beklediğini ve yıldan yılda %10 düşüş olacağını söyledi.

Samsung Galaxy Book 3 Pro sahne ışıkları altında! 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Unpacked 2023 etkinliğinde yeni dizüstü bilgisayarlarını ve Galaxy S23 serisini tanıttı.

Acer Aspire laptop indirimde mi? Fiyatı kaç TL? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Diz üstü bilgisayarını yenisiyle değiştirmek ya da sömestir tatilinde çocuğuna yeni bir notebook almak isteyenler, uygun fiyatlı seçenekler araştırıyor. Çift çekirdekli bu işlemcisi sayesinde tüm görevlerde optimum performans sergileyen Acer Aspire A315 notebook, verimliliği sağlayan özellikleriyle

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Yeni MacBook Pro, Apple'ın M2 Pro ve M2 Max yongalarıyla dünyanın en hızlı 14 inç dizüstü bilgisayarı. Destansı pil ömrü,  onu kullanan profesyoneller için neredeyse harika tasarlanmış.

 Oyuncular için harika haber! Nvidia'nın yeni grafik kartı PS5'ten bile daha hızlı! 

Nvidia'nın RTX 40-serisi dizüstü bilgisayarlara geliyor ve önceki beklentilerin aksine, yeni seri herkes için bir şeyler içeriyor.

Haftanın fırsatını kaçırma! Asus D515DA-EJ819 dizüstü laptop 1.149 TL taksitle! 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Asus D515DA-EJ819 dizüstü laptop 1.149 TL taksitle satışa sunuldu! İşte uyguna satılan laptopun 19 Ocak 2023 fiyatı ve öne çıkan özellikler…

MacBook Air 13.3inç indirimde mi? Özellikleri neler? 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Macbook’un özellikleri ve boyutuyla en sevilen dizüstü bilgisayarlarından MacBook Air M1 8Gb- -13.3inç modeli, yerleşik gizlilik ve güvenlik özellikleriyle ilgi topluyor.

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

 Dünyaca ünlü ve kalitesini kanıtlamış bilgisayar üreticisi ASUS, CES 2023 tüketici elektroniği fuarında, tamamen oyuncular yönelik yeni tasarladığı dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.  Ekran gücünü NVIDIA GeForce RTX 40 serisinden alan cihaz, inanılmaz oyun performansı sunuyor.

Nurseli İdiz icrada Haberi

Nurseli İdiz icrada

Tiyatro sanatçısı Can Gürzap, ‘Evliliğe Gelince’ oyununun turnesine gitmeyerek tiyatroyu zarara uğrattığı iddiasıyla meslektaşı Nurseli İdiz hakkında 4 yıl önce açtığı davayı kazandı. İdiz, iddia edildiği gibi alkolden değil ‘bipolar bozukluk’ yüzünden turneye katılamadığını belirtse de tazminattan kurtulamadı.


Sözleşmede yer alan ceza ve tazminat miktarını göz önünde bulunduran mahkeme, sanatçının bin lira maddi, 5 bin lira manevi ve 10 bin lira cezai bedel olmak üzere toplam 16 bin lirayı Gürzap’a ödemesine karar verdi. Tazminatı alamayan Can Gürzap da avukatı Dilek Şahbaz aracılığıyla İdiz’i icraya verdi. Ancak 35 yıllık sanatçı Nurseli İdiz’in üzerine kayıtlı haczedilecek ne ev ne de arabasının olduğu ortaya çıktı. İcra Müdürlüğü, şimdi İdiz’in banka hesaplarını inceliyor.



Hayati...