25 / 07 / 2024

Nursi Çeleğen biyografi

Nursi Çeleğen biyografi

Kahramanmaraş Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen kimdir? Nursi Çeleğen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nursi Çeleğen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nursi Çeleğen..

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Yapay zekanın ele alacağı 20 meslek grubu açıklandı! En az çatı ustaları, inşaatçılar ve sıvacılar etkileniyor...

Günümüzde, yapay zeka modellerinin artması ve popülaritesinin hızla bir biçimde ile profesyonel dünyada ciddi endişeler ortaya çıkmaktadır. İşte yapay zekanın en az ve en fazla etkileyeceği meslek grupları ve haberin detayları...

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Apple'ın Türkiye'de sattığı en ucuz telefon hangisi? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ülkemizdeki en popüler akıllı telefon serilerinden biri olan iPhone serisinin en ucuz modeli birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu konuya biraz ışık tutmak için yazımızda en ucuz iPhone modellerini ele alındı.

Sanki 90’lardayız! İkinci el araçta “Vah” dedirten durum! Bakın vatandaş en fazla kaç yaşındaki otomobilleri aldı?

Bayilerde sıfır araç bulamayanlar ikinci ele akın edereke, buradaki fiyatları da patlattı. Peki geçtiğimiz sene 2. elde en çok satılan modeller hangileri oldu, en fazla kaç yaşında araçlar tercih edildi ve tabi en önemlisi, fiyatlar ne kadar arttı? İşte detaylar…

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Dünya çapında teknoloji üretimesiyle meşhur olan MSI, Nvidia’nın yeni çıkarttığı grafikkartları tabiri caizse eleştiri yağmuruna tuttu.  Nvidia’nın RTX 40 serisine uyguladığı fiyatlandırma politikasını eleştirdi.

Aman dikkat! Şifreniz böyleyse ele geçirmeleri an meselesi… Bu listeyi kontrol edin!

İnternet dolandırıcılığı hızla artarken, siber suçluların bunu yapmalarının en temel yolu ise şifrenizi ele geçirmeleri…  Ev adresinizden banka bilgilerinize her türlü verinizi ele geçirebilir ve çeşitli amaçlarla kullanabilirler.

200 bin liraya alınacak en iyi SUV'lar hangisi! İşte o liste

Son dönemde artan araç fiyatları tüketicileri ikinci ele otomobile yönlendirdi. 200.000 liraya alınabilecek en güzel model SUV’lar merak ediliyor. 200 bin Türk Lirası'na alınabilen SUV model araçlar satın alınmaya başladı. İşte tüm detaylar...

Dünyanın en zengin ikinci ismi Bezos: Gemiyi fırtınaya hazırlamak gerekiyor

Dünyanın en zengin iki ismi farklı platformlarda küresel ekonomik kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bezos, ekonomik fırtınaya hazır olmak gerektiğini belirtirken Elon Musk Fed'i faiz artırımları konusunda eleştirdi.

Dolar karşısında en çok TL değer kaybetti? Avrupa ne yapıyor, biz ne yapmalıyız?

IMF güçlü dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimleri sıralarken, ülkelerin güçlü dolar hareketi karşısında ne yapması gerektiğini ele alan bir makale yayınladı.

Altın mı, dolar mı, euro mu? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Temmuz ayında en çok ne kazandıran ve kaybettirenler

Açıklanan TÜİK verilerine göre; temmuz ayında tüketici enflasyonu ile spesifik ele alındığında en yüksek reel getiri % 2, 50 oranında Devlet İç Borçlanma Senetleri'nde oldu. Peki, yatırımcısına en çok kaybettiren emtia ne oldu? İşte detaylar…

Elon Musk'ı kızdıran hamle! Eleştiri mektubu SpeceX'te 5 kişiyi işinden etti

Son dönemlerde Twitter'ı satın almasıyla gündemden düşmeyen Elon Musk, bu defa da SpaceX şirketiyle gündeme geldi. Musk'a yönelik bir eleştiri mektubu en az 5 kişiyi işinden etti.

3 bin 500 lira altı en iyi 13 akıllı telefon! Xiaomi, Samsung, Realme... İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Son dönemde akıllı telefon fiyatlarının fahiş fiyat artışları nedeni ile pek çok kişi yeni akıllı telefon alma fikrini rafa kaldırdı fakat hala 3 bin 500 lira gibi bir bütçele iyi bir akıllı telefon sahibi olmak mümkün! Peki bu telefonlar hangileri? En ucuz telefon hangileri? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat

Nursi Çeleğen biyografi Haberi

Nursi Çeleğen biyografi

Nursi Çeleğen kimdir?

Nursi Çeleğen, 1959 yılında Ekinözü'nde doğmuştur. İlkokulu Ekinözü'nde, liseyi, Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde bitirmiştir.


1985 yılında ilk memuriyetine Elbistan Şeker Fabrikasında başlamış olup, 1998 yılında Sağlık Bakanlığına naklen atanmıştır. 


20 Ekim 2013 tarihinde Görevinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisinden Ekinözü Belediye Başkanlığına aday oldu. 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Ekinözü Belediye Başkanlığına seçildi. 


Evli ve 2 Çocuk babasıdır.


Tel: 0 344  481  20 17

Web:...