25 / 07 / 2024

Nursi Çeleğen kahramanmaraş

Nursi Çeleğen kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen kimdir? Nursi Çeleğen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nursi Çeleğen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nursi Çeleğen..

Bakan Kurum açıkladı! TOKİ ile deprem bölgesinde en kısa sürede projeler gerçekleştirilecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen şehirlerden olan Osmaniye ve Adana'da depremzede vatandaşlar ile buluştu.

TOKİ teslimlerinde son dakika! Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da 7 bin 881 deprem konutu sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan konutlar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da ise 7 bin 881 konut hak sahiplerine teslim edildi.

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Yapay zekanın ele alacağı 20 meslek grubu açıklandı! En az çatı ustaları, inşaatçılar ve sıvacılar etkileniyor...

Günümüzde, yapay zeka modellerinin artması ve popülaritesinin hızla bir biçimde ile profesyonel dünyada ciddi endişeler ortaya çıkmaktadır. İşte yapay zekanın en az ve en fazla etkileyeceği meslek grupları ve haberin detayları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi uyarısı: En az 2 ile 3 yıl sürer!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli verilerine göre, gece saat 03.18.49’da Kahramanmaraş Yalıntaş’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'ta deprem nedeni ile düşen istihdam yapılan desteklerle toparlanıyor

6 Şubat'ta meydana gelen ve "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta iş dünyası, afetin sonrasında verilen destekler ile eski günlerine dönmeyi istiyor. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Deprem oldu! Kahramanmaraş yine sallandı!

6 Şubat deprem felaketinin üstünden tam 8 ay geçti ancak geçen zamana rağmen bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Kahramanmaraş’ta 3.0 şiddetinde artçı sarsıntı meydana geldi.

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

Türkiye'de deprem riski en az olan iller hangileri?

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremden sonra vatandaşlar en az deprem riskli illeri sorguluyor. Peki, en az deprem riski olan iller hangileri? İşte detaylar...

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

İstanbullu Mart ayında en çok deprem, ekonomi ve seçim konuştu!

İstanbul Planlama Ajansı Mart ayı raporu, İstanbullu’nun nabzını tuttu.  “İstanbul Barometresi” araştırmasına göre İstanbullular, geçen ay evlerinde en çok Kahramanmaraş Depremi, ekonomik problemler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda konuştu.

Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Büyük bir depremin İstanbul'un kapısına dayandığını belirten Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Nursi Çeleğen kahramanmaraş Haberi

Nursi Çeleğen kahramanmaraş

Nursi Çeleğen kimdir?

Nursi Çeleğen, 1959 yılında Ekinözü'nde doğmuştur. İlkokulu Ekinözü'nde, liseyi, Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde bitirmiştir.


1985 yılında ilk memuriyetine Elbistan Şeker Fabrikasında başlamış olup, 1998 yılında Sağlık Bakanlığına naklen atanmıştır. 


20 Ekim 2013 tarihinde Görevinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisinden Ekinözü Belediye Başkanlığına aday oldu. 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Ekinözü Belediye Başkanlığına seçildi. 


Evli ve 2 Çocuk babasıdır.


Tel: 0 344  481  20 17

Web:...