29 / 04 / 2024

Nurullah Özkılıç açıklamaları

Nurullah Özkılıç açıklamaları

Erzurum Âşıklar ve Şairler Derneği Başkanı İlahiyatçı-Yazar Nurullah Özkılıç, “Türk yurdunun kalesi Erzurum’a yaptığı hizmetlerle şehri yeniden inşa eden Başkanımız Mehmet Sekmen, ecdat mirası ata toprağımız medeniyet şehrimizi her alanda imar ediyor" dedi

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Mark Twain'in California'da kızına aldığı çiftlik satılığa çıkarıldı!

Amerikalı yazar Mark Twain'in 1909 yılında California eyaleti Redding'de kızı için satın aldığı çiftlik 1,8 milyon dolara satılığa çıkarıldı.

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ahsan Alı Syed ve Rajınder U. Mıglanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Nurullah Özkılıç açıklamaları Haberi

Nurullah Özkılıç açıklamaları


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte kentin kültür, sanat ve sporda adeta çağ atladığını ifade eden Özkılıç, “Bütün tarihi ve geleneklerinden kopmuş, kültür kodları bile dezenformasyona uğrayan bu şehir iki yılda her alanda bir Rönesans devri yaşıyor. Gerek kültür ve sanatta gerekse tanıtım noktasında büyük bir trend yakalayan bu şehirde hiçbir dönemde edebiyat ve geleneklere bu denli değer verilmemişti. Şehrimizin Şehr-ül Emin’ine edebiyatçılara, sanatçılara, halk ozanlarına, kültür mirasımızı bugünlere taşıyan âşıklarımıza verdiği değerden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Yönetim Kurulu Üyeleri Aşıklar Sıtkı Eminoğlu, İhsan Yavuzer, Rahim Sağlam, İlhami Eraydın, Haluk Yaşar Temel ve Kültür Danışmanı Sanatçı Mehmet Çalmaşur ile birlikte Başkan Sekmen’i ziyaret eden Özkılıç, “Türk yurdunun kalesi Erzurum’a yaptığı hizmetlerle şehri yeniden inşa eden Başkanımız, ecdat...