11 / 05 / 2024

nurus d team

nurus d team

Ofis mobilyaları alanında alanının önemli markaları arasında gösterilen Nurus, Feza Proje aracılığıyla Kayseri’ye geldi. Feza Proje-Nurus Mağaza sahibi Özkan Karabulut, firmaları aracılığıyla Nurus’un iç pazardaki büyümesini destekleyeceklerini söyledi...

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da İbrahim Molla tarafından kuruldu.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 yüz bin TL sermaye bedeli ile Zulmai Hakimi  tarafından kuruldu. 

Shami Team İnvesment Real Estote Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shami Team İnvesment Real Estote Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Amany A.A.  Abdelhalım, Halıma A.A. Abdelhalım ve Walıd E.A.M. Elshamı ortaklığında kuruldu. 

Her mobilya akıllanmalı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü markalarından Nurus, dünyanın geleceği şekillendirecek 200 markası arasına girdi.

Nurus'un duygusal zekâ konsepti Afrika'da!

Nurus, Ortadoğu ve Afrika'yı kapsayan bölgenin tasarım ve mimarlık dünyasını bir araya getiren Design MENA Summit'e "Ofiste Duygusal Zeka" konseptini de götürdü. İşte fuarın ayrıntıları...

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

Nurus'tan yeni tasarım Alava sandalye!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak!

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak. Türkiye’de 8 şehirde dünyada ise 30’dan fazla ülkede ürünleri satılan Nurus, bayi sayısını 3 katına, bayi kanalındaki cirosunu 10 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyor.

Nurus Ofisler için sağlıklı koltuklar üretti!

1920'li yıllardan beri ofis mobilyaları alanında dünya çapında üne sahip Nurus, sağlıklı ve kaliteli ortamlar yaratılmasında önemli etkiye sahip çalışma koltuklarında birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Contemporary İstanbul bu yıl konuklarını Nurus tasarımları ile ağırlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, çağdaş sanatın en iyi örneklerini İstanbul’da buluşturan Contemporary İstanbul’un bu yılki ürün sponsorluğunu üstlendi.

Nurus yeni ve yenilenen tasarımlarını Orgatec 2014 Fuarı’nda ilk kez tanıttı!

Konforu ergonomi, sağlık ve motivasyon felsefesi ile birleştiren Nurus, yeni ve yenilenen tasarımlarını dünyanın en prestijli uluslararası ofis yönetim ve tasarım fuarlarından biri olan Orgatec 2014’te ilk kez tanıttı.

Nurus Mobilya, Ankara Sincan'ı ofis mobilyasında teknoloji üssü yapıyor!

Ofis Mobilyası alanında dünyanın ilk 10 markası arasında yer alan Nurus Mobilya, kapasitesini üç misli artırarak Avrupa'dan sonra Kuzey Afrika ve Ortadoğu Bölgesi'nde büyümeye devam ediyor

nurus d team Haberi

nurus d team


Ofis mobilyaları alanında alanının önemli markaları arasında gösterilen Nurus, Feza Proje aracılığıyla Kayseri’ye de geldi. Feza Proje-Nurus Mağaza sahibi Özkan Karabulut, firmaları aracılığıyla Nurus’un iç pazardaki büyümesini destekleyeceklerini söyledi. Karabulut, Nurus’un, Belçika’dan Hindistan’a uzanan bir coğrafyada, 30 ülke ve 100’ün üzerinde satış noktasında Türk ofis tasarım kültürünü dünya ile paylaştığının altını çizdi. Firmanın 2000 yılından beri ‘Motivasyon Tasarımı’ sloganıyla imalat yaptığını anlatan Karabulut, “İş hayatında motivasyonun çok önemli olduğunun farkındayız. Bu yüzden ofislerin bir sosyalleşme ve iletişim noktası olarak yeniden kurgulandığı, içinde daha çok vakit geçirme arzusu uyandıran, akıllı ve pratik, sıra dışı çalışma alanları oluşturmaya özen gösteriyoruz” dedi.


Nurus’un Türkiye’deki 9’uncu ve en büyük mağazasını Cumhuriyet Meydanı’nda  açtıklarını dile getiren Özkan Karabulut, “Bin 200 metrekarelik alanı ve donanımlı teknik...