13 / 05 / 2024

Nurus orgatec

Nurus orgatec

Konforu ergonomi, sağlık ve motivasyon felsefesi ile birleştiren Nurus, yeni ve yenilenen tasarımlarını dünyanın en prestijli uluslararası ofis yönetim ve tasarım fuarlarından biri olan Orgatec 2014’te ilk kez tanıttı.

Evler ofislere dönüştü!

Pandeminin uzamasıyla beraber, şirketler çalışma koşullarını yeni normale daha uygun bir çizgide sürdürüyor. Nurus’un yeni çalışma alanı, hibrit çalışma ve uydu ofiste çalışma gibi yeni normlar doğrultusunda yaptığı Ar-Ge ve üretim, yeni normali anlayabilmek açısından önem taşıyor.

Son 10 yıla tanıklık eden binalar sergileniyor!

Nurus’un 90’ıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Güncel Türkiye Mimarlığı Fotoğraf Sergisi’, Ankara’da açıldı. 

Nurus insan sağlığını önemseyen ürünlerini tanıtacak!

Nurus'un İstanbul Levent'teki binası bir deneyim merkezi olarak çalışacak ve ‘insan sağlığını önemseyen, son teknolojik yeniliklere göre donatılmış’ ürünleri tanıtacak.

Her mobilya akıllanmalı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü markalarından Nurus, dünyanın geleceği şekillendirecek 200 markası arasına girdi.

Nurus, Antalya’da hedef büyüttü!

Nurus, büyüme stratejisi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Antalya’daki mağazasını artan talepleri karşılamak adına yeni adresinde daha da efektif hale getiriyor.

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Nurus'un duygusal zekâ konsepti Afrika'da!

Nurus, Ortadoğu ve Afrika'yı kapsayan bölgenin tasarım ve mimarlık dünyasını bir araya getiren Design MENA Summit'e "Ofiste Duygusal Zeka" konseptini de götürdü. İşte fuarın ayrıntıları...

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) bu yıl; Nurus, Tuna, Delta ve Bürotime gibi ofis kategorisindeki önemli markalar da yer alacak.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

Nurus'tan yeni tasarım Alava sandalye!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Nurus 4 ürünüyle “German Design Award 2016”ya aday Gösterildi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un Alava, Uneo, Isola ve Ashbury ürünleri Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ıncısı organize edilecek olan “German Design Award 2016”ya aday gösterildi.

Nurus Mobilya'dan ofis çalışanlarına çözümler!

Günümüzde çalışan verimliliğini etkileyen unsurların arasında sağlık ve ergonominin rolü her geçen gün artıyor Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, insan sağlığını önemseyen, koruyan ve çalışanlara ihtiyaçları olan hareket imkanı sağlayan ofis

Nurus orgatec Haberi

Nurus orgatec

Modern çalışma yapısının getirdiği esnek çalışma biçimleri ve özelliklerinin sergilendiği en önemli etkinliklerden biri olan Orgatec Uluslararası Ofis Teknolojileri ve Tasarım Fuarı, 21-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlendi.


Nurus, Orgatec 2014 fuarında ziyaretçilerini 9. salonda yer alan 621 metrekarelik standında ağırladı. Nurus’un fuara özel olarak hazırlanan stant alanı, ziyaretçilere sunduğu farklı çalışma alanlarının deneyimlenebildiği ayrıcalıklı konsepti ile fark yarattı ve büyük ilgi gördü. Bu özel stant alanında ziyaretçilere ofis koltukları özel bölümünden yönetici alanına, ofislerde ortak alanlardan bireysel çalışma alanına yönelik  birçok çözüm bir arada sunuldu.


Nurus’un yeni ve yenilenen birçok ürününün ilk kez sergilendiği Orgatec 2014 Fuarı’nda çalışma masa ve sistemlerinin en yenisi Pila, yeni ahşap ayakları ile ziyaretçilerle ilk kez buluşurken; bireysel çalışma alanlarından resmi olmayan...