11 / 05 / 2024

nusret akgümüş

nusret akgümüş

Hüyük'te mevcut 3 lise sayısının 5 olması yönünde gayret gösterdiklerini aktaran Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, ilçeye sağlık meslek ve ticaret meslek lisesi kazandırabilmek için belediye olarak kolları sıvadıklarını söyledi.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Hasan Akgün: İstanbul depremi düşündüğümüzün üzerinde olabilir!

Büyükçekmece Belediye Akgün yaptığı açıklamada Türkiye’nin en önemli meselesinin deprem olduğunu belirterek; “İstanbul’u vuracak deprem düşündüğümüzün üzerinde olabilir" dedi.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgün tarafından kuruldu. 

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Rıdvan Akgün: Dükkana değil, konuta yatırım yapın!

Kentsel dönüşüm projeleriyle nedeniyle İzmir'de kira fiyatlarının arttığını dile getiren İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, "Yatırımcıların piyasada boş duran dükkanlara değil, konuta yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz" dedi

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Hasan Akgün: Dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kentsel dönüşümün ada bazında yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Akgün, bu durumun vatandaşın lehine olduğuna dikkat çekti.

nusret akgümüş Haberi

nusret akgümüş


İstanbul ve İzmir'deki hayırsever Hüyüklüler ile bu konuda görüştüklerini dile getiren Akgümüş, "Hastane karşısında sağlık meslek lisesi, imar planımızda ise okul olarak gözüken ticaret lisesini yapmayı planlamaktayız" dedi.


Hüyük'te mevcut 3 lise sayısının 5 olması yönünde gayret gösterdiklerini aktaran Akgümüş, şunları kaydetti:


"İlçemizde lise sayısı inşallah yenilerinin devreye girmesi ile 5'e ulaşacak. Yüksekokulun temelleri olan liselerimizin sayısının artması, hedeflediğimiz yüksek okulumuzun da en kısa sürede ilçemize gelmesinin önünü açacak ve bu zarureti doğuracaktır. Hüyük Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi eğitimde de ilçemizi ön plana çıkarmayı hedeflemekteyiz. İlçemizde Anadolu Lisesis ve İmam Hatip Lisesi'nin kısa bir süre sonra açılışının yapılmasının ardından planladığımız bu okullarımızın da inşallah açılışlarını gerçekleştireceğiz."



Konya...