04 / 05 / 2024

nusret erzurum külliye

nusret erzurum külliye

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Nusret'in külliyesinin maliyeti 4.5 milyon TL'yi buldu!

Nusret Gökçe, memleketi Erzurum Şenkaya'ya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyesinin maliyeti 4,5 milyon TL'yi buldu. Külliyenin açılışına Acun Ilıcalı, Ali Ağaoğlu ve Ferit Şahenk katılacak...

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe Zorlu Center'daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti. 

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

nusret erzurum külliye Haberi

nusret erzurum külliye

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında ün elde eden et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne inşa ettirdiği külliye törenle açıldı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, anne ve babasının isminin verdiği külliyeyi açan Nusret Gökçe, "Köyüme, görmüş olduğunuz bu eseri kazandırmanın sevincini yaşıyorum" diye konuştu.

Şenkaya ilçesinin Paşalı köyünde 4 bin metrekare üzerine yaptırılan ve yaklaşık 4,5 milyon liraya mal olan cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden meydana gelen külliyenin açılışına, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Nusret Gökçe, annesi Fatma, babası...