04 / 05 / 2024

Nusret Gökçe külliye

Nusret Gökçe külliye

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Sabiha Gökçen Havalimanı IC Holding’e mi satılıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın IC Holding’e satılacağı ileri sürüldü. İşte ikinci pisti bugün açılan havalimanının satışı ile ilgili detaylar...

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Gümüşe olan talep zirve yaptı! Gümüşten rekor rakam! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüşe olan talep bu sene rekor seviyelere ulaştı. Gümüşe olan talep gittikçe yükselirken gümüşün son yılların en büyük arz-talep açığına yol açması bekleniyor.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşadı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşerken gümüşte beklemedik bir yükseliş meydana geldi. Yatırımını gümüşe yapanlar için ayağınızı yerden kesecek güzel haber ise uzmanlardan geldi. Gümüşte kıyamet kopacak....

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Vatandaşlar tercihlerini altın yerine artık gümüşten yana yapıyor. Altına olan talep gittikçe azaldığı şu günlerde gümüşe olan talep yükseldi. Neden mi? İşte cevabı...

Gökçe Gökçen'den fahiş kira yorumu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, son zamanlarda gündem olan kira fiyatlarındaki fahiş artışa yönelik açıklamalarda bulundu.

Nusret Gökçe külliye Haberi

Nusret Gökçe külliye

Memleketi Erzurum'un Şenkaya ilçesi Paşalı köyünde anne ve babasının adına külliye yaptıran Nusret Gökçe, yaklaşık 4.5 milyon liraya mal olan cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden oluşan yapıyı inceledi ve gezdi. 

Sputniknews'te yer alan habere göre kütüphanede ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Gökçe, "İçinizden ne geçiyorsa isteyebilirsiniz. Kitap olur, bilgisayar olur, ne olmasını istiyorsanız yazıp bana veriyorsunuz. Emirleriniz en kısa zamanda elinizde" diye konuştu. 

Çocuklarla tuz serpme hareketi yapan Gökçe, kendisine teşekkür eden öğrencilere, "Biz okuyamadık siz okuyun. Siz her şeyin en güzeline layıksınız. Geleceğimiz sizlere emanet" nasihatinde bulundu.


Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Nusret'in külliyesinin maliyeti 4.5 milyon TL'yi buldu!

Nusret, Erzurum'da okul...