15 / 05 / 2024

NYA Mimarlık adres

NYA Mimarlık adres

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Yildiz ve Oğuzhan Naçar tarafından kuruldu.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Yildiz ve Oğuzhan Naçar tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Dijital dünya ile mimarlık anlayışı değişiyor!

Yerce Mimarlık ofis ve konut projelerinin yanı sıra adeta birer sanatsal yerleştirme niteliği taşıyan “The Path” ve “Tropicana” gibi tasarımlarıyla günümüz fuarcılık anlayışına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

GMW Mimarlık 18 yılda 18 ülkede proje tasarladı!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeye imza atan GMW Mimarlık, kuruluşundan bu yana 18 yılda 18 farklı ülkede toplam 3 milyon metrekareyi aşan alanda tasarladığı projelerle dünya markası olma yolunda ilerliyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Bodrum Loft Projesi'ne ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

Manço Mimarlık'ın Süleymanpaşa projesine Wa Ödülü!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası Projesi Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülüne layık görüldü. 

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri 2 Ekim'de başlıyor!

Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan ''Dünya Mimarlık Günü'' kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a WAF 2016’dan ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2016’da Tabanlıoğlu yine kürsüye çıktı. Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Yenileme Projesi ile “Yeni ve Eski Bina” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

NYA Mimarlık adres Haberi

NYA Mimarlık adres

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Yildiz ve Oğuzhan Naçar tarafından kuruldu.


NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 2-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...