28 / 04 / 2024

Obama Vineyard Adası

Obama Vineyard Adası

Obama ailesinin gözlerden uzak olmak için 2013 yazında tüm tatilini geçirdiği süper lüks malikânesi 2 yıldır satılık. 

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Obama ve ailesi ev satın aldı!

Amerika'nın 44. Başkanı Barack Obama ve ailesi Massachusetts’in Martha’s Vineyard bölgesinden 11.75 milyon dolara yeni bir ev aldı...

Julian Castro 2020 seçimlerinde Trump'a rakip!

Meksika kökenli bir aileden gelen ve eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Konut ve Kentsel Gelişim Bakanı olan Julian Castro, 2020 başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyurdu...

Obama, Manhattan’da 10 milyon dolara ev aldı!

Obama çifti, Türkiye’nin New York’taki Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği residansından yeni bir ev satın aldı.

Obama'nın Vineyard Adası'ndaki evi satışta!

Obama ailesinin gözlerden uzak olmak için 2013 yazında tüm tatilini geçirdiği süper lüks malikânesi 2 yıldır satılık. 

Barack Obama 10 milyon dolara ev alacak!

Kazandığı paraları emlakta değerlendiren Barack Obama, Washington’daki 8 milyon dolarlık evden sonra New York’ta da ev arayışına girdi.

Barack Obama Washington’da 28 milyon liraya malikane satın aldı!

ABD eski başkanı Barack Obama ve Michelle Obama çifti 28 milyon liraya 750 metrekare büyüklükte bir malikane satın aldı.

Obama ailesi yeni evine taşınıyor!

20 Ocak Obama ailesi için de bir dönüm noktası. 8 yıl boyunca yaşadıkları Beyaz Saray, 20 Ocak’tan itibaren Obama ailesi için anılarını süsleyecek bir mekan olacak.

Obama Ailesi Beyaz Saray'dan ayrılıyor!

Beyaz Saray'dan ayrılmaya hazırlanan ABD Başkanı Barack Obama, taşınmaya başladı. Obama Ailesi'nin kişisel eşyaları kamyonlara yüklenerek Kalorama semtindeki yeni eve götürülüyor.

Barack Obama yeni evine taşınıyor!

ABD Başkanı Obama 8 yıldır yaşadığı Beyaz Saray'dan taşınarak yerini yeni seçilen Donald Trump'a bırakıyor. Obama ailesi iki yıl önce satın aldığı yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Barack Obama, Washington'da 6 milyon dolarlık evde yaşayacak!

Sekiz yıldır Beyaz Saray’da yaşayan Başkan Obama, First Lady Michelle Obama ve kızları Malia ve Sasha, bir süre daha Washington’da yaşamayı planlıyor.

Barack Obama, Türk Büyükelçiliği’ne komşu oluyor!

Barack Obama, diğer pek çok eski Amerika başkanının aksine, görevden ayrıldığında Washington’da yaşamaya devam edeceklerini açıklamıştı. Obama ailesi, Washington Türk Büyükelçiliği’nin komşusu olacak.

Obama Vineyard Adası Haberi

Obama Vineyard Adası

Başkan Obama ve ailesinin gözlerden uzak olmak için 2013 yılında bütün bir yaz kiraladığı ev satışta fakat 867 gündür alıcı bulamıyor. Habertürk Gazetesi'nin haberine göre,  3.5 hektar alan üzerinde Atlantik Okyanusu'nun 36 metre üzerindeki bölgede yapılan ev, deniz ve göl manzarasına sahip.

Massachusetts eyaletine bağlı Martha's Vineyard Adası'nda yer alan ve özel bir yolla idilebilen ev ultra lüks olarak tasarlanmış. 650 metrekare büyüklüğündeki net oturma alanına sahip evin salonu açık ve camlar yerden tavana uzanıyor.

Evin iç döşemeleri tamamen fayans, meşe ağacından ahşap ve mermerden yapılmış. Evde 6 yatak odası var. Satranç için özel bir masa dahi hazırlanmış.

Ayrıca malikâneden bağımsız özel bir kır evi de mevcut.  2 yatak odalı kulübe ev kadar lüks görünmese de mahremiyet arayan konuklar için ideal. 2006...