16 / 05 / 2024

Ocaklar Beldesi

Ocaklar Beldesi

Ramazan Bayramı nedeniyle yorgunluklarını turistik bölgelerde atmak isteyen yerli ve yabancı turistler Kapadokya'ya koştu. Bunun üzerine Kapadokya'da yer alan konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 80'i buldu...

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Bütçenize uygun oh be hayat varmış dedirten ankastre ocaklar Profilo'da! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Profilo ile mutfağınızda kendinizi güvende hissedin. Her cebe uygun ankastre ocaklar Profilo'da hizmetinizde.

Simfer set üst ocaklar 1.200 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve kalitesiyle sıkça tercih sebebi olan Simfer set üstü ocaklar en uygun fiyata Teknosa’da satış çıktı. Peki, Simfer set üstü ocak fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch ocak fiyatları ne kadar? İşte Bosch ocakları Mart 2022 fiyat listesi!

Evlerde en çok tercih edilen beyaz eşya markası olan Bosch yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Bosch indüksiyonlu ocaklar, diğer ocaklara göre zamadan tasarruf sağlıyor. Peki, Bosch Ocak fiyatları ne kadar? İşte Bosch Ocakları Mart 2022 Fiyat Listesi...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

İnşaat sektörü için taş ocaklarına ihtiyaç var!

Taş Ocakları Birliği Başkanı Sarper, halkın, inşaat sektörü ve alt yapı için taş ocaklarının çalışmaya devam etmesi gerektiğini söyledi.

İzmir taş ocakları imar planlarına girdi!

İzmir'in en büyük çevre sorunlarından biri, taş ocakları imar planlarına girdi.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ’den Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’ne 77 tarımköy konutu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’nde inşa edilecek 77 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı. 1

Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Alican Önlü: Tunceli maden ve taş ocaklarının tehdidi altındadır!

HDP Milletvekili Alican Önlü, Tunceli'deki taş ve maden ocaklarını TBMM gündemine taşıdı. Önlü, ''Açılmak istenen ve şu anda işletilmekte olan taş ve maden ocaklarıyla halkın yaşam alanları ellerinden alınırken, halk zorunlu göçe de tabii tutulmaktadır.''dedi.

İzmir Urla'da taş ocakları kapatılıyor!

İzmir Urla’daki iki köyün sakinleri 14 yıllık mücadeleyi kazandı. Zeytinliklere ve bölgenin bitki yapısına zarar veren taş ocaklarının kapatılmasına karar verildi.

Trabzon Tonya Çimento Fabrikası projesi protesto edildi!

Trabzon’un Tonya ve Düzköy ilçelerinin tam ortasında bulunan Çayırbağı Beldesi’nin simgesi Şahinkaya Dağı, EMBA Yönetimi tarafından kurulmak istenen Çimento Fabrikası ve taş ocakları ile yerle bir edilmek istendi.

Ocaklar Beldesi Haberi

Ocaklar Beldesi

Bayram nedeniyle yorgunluklarını turistik bölgelerde atmak isteyenler, konaklama tesislerine akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle Kapadokya bölgesindeki turistik konaklama tesislerindeki doluluk oram yüzde 80'i buldu. Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzer, Kapadokya Bölgesinde turistlerin ziyaret ettiği Zelve Ören yeri, Kaymaklı, Derinkuyu ve Özkonak yer altı kenti ile Gülşehir ST. Jean Kilisesi ve Gülşehir Açıksaray Harabeleri ile birlikte bölgeyi ziyaret eden turist sayısında önemli artış olduğu gözlendi. 


Eylülde daha iyi olacak Ziyaret için rezervasyonların günler öncesinden tamamlandığı Kapadokya bölgesinde havamn açık olması da Kapadokya bayramla birlikte yerli ve yabancı turistin akınına uğradı. 


özellikle küçük el. sanatları ürünleri satan işletmeleri de sevindirdi. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, 'Gezi' olayları ve Ramazan dolayısıyla sakinleşen Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı tatilinin çok hareketli geçtiğini...