16 / 05 / 2024

OCI Resources LP

OCI Resources LP

Ciner Grubu, dünyanın en büyük soda külü üreticisi OCI Wyoming’in yüzde 51’ine sahip olan OCI Resources LP şirketinin yüzde 75 hissesini satın aldı. Böylece hem Ciner Grubu hem Türkiye, soda külü üretiminde dünya lideri oldu.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ilde 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Sakın kaçırmayın! 

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy, G.M.K.Pve Kızılpınar mahallelerinde yer alan 13 adet arsayı 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Viola Ventures Vı Lp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viola Ventures Vı Lp İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Umut Sucu tarafından kuruldu.

Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

Son zamanlarda sert bir şekilde düşüş yaşayan Bitcoin'in ilerleyen günlerde ne olacağı merak konusu oldu. Galaxy Digital LP'nin CEO'su Michael Novogratz, Bitcoin'deki bu düşüşün 6 haftayı bulabileceğini dile getirdi.

Kuler Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kuler Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülpınar Sami tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Anas Najar tarafından kuruldu. 

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Duygu Su Gülpınar: Ben bu ilişkinin bedelini ödedim!

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle eleştiri oklarının hedefil olan Duygu Su Gülpınar canlı yayında herşeyi anlattı...

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

Fisli İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fisli İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Extend Resources Sweden Ab tarafından kuruldu. 

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

OCI Resources LP Haberi

OCI Resources LP

Ciner Grubu, dünyanın en büyük soda külü üreticisini satın aldı. Ciner Grubu şirketi Park Holding, Koreli OCI Company’nin Kuzey Amerika’daki iştiraki olan OCI Resources LP şirketinin yüzde 75 hissesinin sahibi oldu. Soda külü üretiminde dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve en büyük rakiplerinden birini de bünyesine katan Ciner Grubu, bu satın almayla dünyanın en büyüğü oldu. Grubun dünya soda külü üretiminde yüzde 9 ile en büyük paya sahip olmasını sağlayacak bu satın alma, bir endüstriyel üründe Ciner’i de Türkiye’yi de dünya lideri yapacak. 



OCI’dan yapılan açıklamada Park Holding’e şirketin yüzde 73 oranında sınırlı ortaklık hissesi ve yüzde 2 oranında da genel ortak hissesinin devredildiği ifade edildi. Açıklamada söz konusu hisse satışının OCI Resources LP’deki halka açık hisseleri içermediği...