25 / 07 / 2024

oda termostatı yüzde 40 enerji tasarrufu

oda termostatı yüzde 40 enerji tasarrufu

Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, söz konusu araştırmaya göre termostatik vana ve oda termostatının birlikte kullanılması halinde enerji tüketiminde yüzde 40 tasarruf edilebildiğinin kanıtlandığını söyledi...

Villa Homeros'ta yüzde 30 peşinatla kişiye özel ödeme planı!

Villa Homeros projesinden yüzde 30 peşinat ve kişiye özel ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor. Zeta İnşaat imzası taşıyan projede 3 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Lima Suites'te 1 milyon 990 bin TL'ye! Yüzde 50 peşinatla! 

Lima Suites projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Lima Suites projesinde konut fiyatları 1 milyon 990 bin TL'den başlıyor.

Anemon Plus'ta 4 milyon TL'ye 2+1! Yüzde 50 peşinatla!

Anemon Plus projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilecek olan projeden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

İspanya'da konut krizi büyüyor: Yüzde 42 artan oda kiraları 500 avroya kadar çıktı!

Yaşanan konut kriziyle gündeme gelen İspanya'da konut kiraları resmen astronomik rakamlara çıktı. Ülkede son 5 senede yüzde 42 oranında artış gösteren oda kiraları aylık 500 avroya kadar yükseldi.

Baytim Batı Konutları'nda 8 milyon TL'ye 4+1! Yüzde 50 peşinat ve 24 ay 0 faiz fırsatıyla!

Ankara'da yükselen Baytim Batı Konutları'nda yer alan 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 8 milyon TL'den başlıyor. Baytim Batı Konutları projesinden yüzde 50 peşinat ve 24 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. 

Mavişehir Hisareyn'de 4.1 milyon TL'ye 3+1! Yüzde 50 peşinatla!

Mavişehir Hisareyn projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin yıl sonunda gerçekleştirileceği projeden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Mimkon Kale Kent'te yüzde 50 peşinatla! 6 ay sonra teslim!

Mimkon Yapı'nın Kale Kent projesinde yer alan konutların teslimleri 6 ay sonra gerçekleştirilecek. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların yer aldığı projeden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

San Diego Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen San Diego Rezidans projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Mesa Panorama'da yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı!

Mesa imzalı ile yükselen Mesa Panorama Maltepe yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı sunuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Alpiş Laden House'ta lansman kampanyası başladı! Yüzde 20 peşinatla 84 ay vade!

Alpiş Laden House projesinden yüzde 20 peşinat ve 84 aya varan vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Laden House projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

7 blok olarak yükselen Orange City Balat projesinden yüzde 50 peşinat ve vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. 

oda termostatı yüzde 40 enerji tasarrufu Haberi

oda termostatı yüzde 40 enerji tasarrufu


Doğalgazdan 100 TL tasarruf mümkün


Universty of Salford Manchester (İngiltere) tarafından standardize edilmiş ısıtma kontrol ekipmanlarının verimliliğini kanıtlamak amacıyla yapılan araştırma hakkında bilgi veren, Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, söz konusu araştırmaya göre termostatik vana ve oda termostatının birlikte kullanılması halinde enerji tüketiminde yüzde 40 tasarruf edilebildiğinin kanıtlandığını söyledi.


İngiltere Enerji ve İklim Değişikliği Bakanı Greg Barker’ın açtığı Salford Enerji Evi’nde Universty of Salford Manchester tarafından gerçekleştirilen araştırma; farklı kontrol ve ayar paketlerinde, verimlilik, maliyet, karbon emisyon salınım değerlerinin neler olduğunu ortaya koyuyor. 

Araştırmada ısıtma profillerine göre; kontrolsüz, sadece oda termostatı kullanılarak, oda termostatı ve termostatik vana birlikte kullanılarak 3 farklı test gerçekleştirildi. 24 saat içerisindeki değerlerin kayda alındığı araştırmanın ‘Kontrolsüz’ uygulanan test sonucunda 122 kwh enerji tüketimi, 5...