29 / 04 / 2024

Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi

Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi

Manisa’da otopark sorununa çözüm bulmak amacıyla geçtiğimiz aylarda temeli atılan 550 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesi ile Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi inşaatı devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, oda ve derneklerin bir arada olacağı bina ve 560 araçlık tam otomasyonlu otopark projesinin zamanında bitirileceğini müjdeledi..

Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi'nde inşaatı kısa sürede tamamlanacak!

Tam otomasyonlu otopark projesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’nde incelemeler bulundu.

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

İstanbul Pendik'e 138 odalı yeni otel geliyor!

İstanbul İli Pendik İlçesi Orhangazi Mahallesi 10375 Ada 3-4 parsel sınırları içerisinde Demirtaş İnşaat tarafından 138 oda ve 288 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulup işletilmesi planlanıyor.

Aremsis Holiday Resort için düğmeye basıldı! TMO'nun Hatay'daki eğitim ve dinlenme tesisi otel oluyor!

Antiochia Turizm tarafından Hatay’da inşa edilecek otel projesi resmen başlıyor. 120 oda ve 240 yatak kapasiteli otel projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

TOKİ'den Diyarbakır'da 1.404 TL taksitle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sıfır konut fırsatı! Asgari ücretliye müjde!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakırda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut satacak. İşte detaylar...

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!

Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu. 700 metrekare büyüklüğe sahip evde toplam 7 oda ve 7 banyo yer alıyor.

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı!

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı oldu. KPMG’nin hazırladığı ‘Pulse of Fintech’ raporuna göre,

Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi Haberi

Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, Manisa’nın dev projelerini inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Gençoğlu ilk olarak, Türkiye’nin en büyük otopark projesi olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinde incelemelerde bulundu. 12 katlı ve 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinde devam eden inşaat çalışmaları hakkında teknik bilgiler veren, Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay,” Binamızın temel derinliği eksi 10 metre. Kısa süre içerisinde de eksi 10 metre kotundan tabliye betonu aşamasını geldik. Tabliye betonumuzu da önümüzdeki günlerde tamamladıktan sonra, binanın üst yapısına geçeceğiz” dedi.


Proje hızla ilerliyor


Projede inşaat çalışmalarında en ağır bölümleri tamamladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu...