09 / 05 / 2024

Odaş Elektrik çan elektrik

Odaş Elektrik çan elektrik

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik, Çan ve Türkiye Kömür İşletmeleri arasında sözleşme imzaladı.

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

1.000 liralık elektrik ve doğal gaz faturası desteği geliyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! O bölgede faturalar ödenemiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleşen MKYK Toplantısında son zamanlarda üreticileri sıkıntılar yaşatan elektrik kesintileriyle ile ilgili talimatlarda bulundu. İşte detaylar…

Milyonlar bekliyordu! Elektrik faturalarına değişiklik yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik faturaları ile ilgili açıklamada bulundu. Peki elektrik faturalarında nasıl değişiklikler olacak? Açıklanan program hangi tarihte yürürlüğe girecek? işte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! Dikkat! Elektrik faturaları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'ndan sonra son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Resmen açıklandı! Elektrik faturalarına yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla elektrik faturalarında yeni adımlar hamleler yapılacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Doğalgaz ve elektrik faturalarına düzenleme mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna ziyareti sonrasında Gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Erdoğan, yüksek gelen doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili, ''Biz vatandaşımızı dara, zora sokacak bir fiyat uygulamasını yapmayız.'' dedi.

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı'ndan sonra açıkladığı elektrik faturası düzenlemesi bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik desteği ile ilgili yaptığı açıklamada, "50,4 milyon liralık ilave kaynakla 20 bin aileyi daha elektrik desteği kapsamına alıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 4 milyon aileye doğalgaz desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik tüketim desteği programı kapsamındaki ödemelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Odaş Elektrik çan elektrik Haberi

Odaş Elektrik çan elektrik

Odaş Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


%92 oranında iştirak ettiğimiz Çan Kömür ve İnşaat A.Ş ile Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu arasında,Kurumun Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü'nden 2017-2021 yıllarını kapsayacak şekilde ve toplamda 1.000.000 ton olmak üzere kömür alımımızla ilgili çerçeve sözleşmesi 08.09.2014 tarihinde imzalanmıştır. 


Böylelikle, Çan-2 Termik Santral sahasındaki yüksek kalitedeki mevcut rezervimiz ile sözleşme gereği alınacak kömür paçallanarak, kömür satışı ile elektrik satış gelirinde optimizasyonun sağlanması...