14 / 05 / 2024

odaş elektrik yatırımcı ilişkileri

odaş elektrik yatırımcı ilişkileri

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Yüceyurt Odaş Elektrik Üretim Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. Peki  Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı.

Borsalarda yükseliş sürecek mi? Efsanevi yatırımcıdan borsanın geleceğine ilişkin şok edici tahminler!

Efsanevi yatırımcı Michael Burry, şu sıralar herkesin ilgi odağında olan borsalar ile ilgili dikkat çekici tahminlerde bulundu. Burry, bazı uzmanların iyimser tahminlerinin aksine gelecek döneme ilişkin biraz daha temkinli.

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Son dakika...Altın için dehşete düşüren rakam şimdi açıklandı! Yatırımcıların gözleri yerinden fırladı

Altın fiyatları yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ederken dünyaca ünlü analistlerden son dakika altın tahmini geldi. 

Altında yatırımcıları endişelendiren gelişme

Altın yatırımcılarının ilgi odağında bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı konuşmada olacak. Powell'ın yüksek enflasyon ve resesyona karşı ABD Merkez Bankası'nın nasıl bir yol izleyeceğine dair açıklama yapması beklentiler arasında.

Altın yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları mayısta atağa geçiyor! Gram altın kaç lira olacak?

Altın ve dolar fiyatlarındaki gelişmeler bu hafta da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun cevabını arayan yatırımcılara Mayıs ayı işaret edildi. Mayıs ayında altında atak bekleniyor...

odaş elektrik yatırımcı ilişkileri Haberi

odaş elektrik yatırımcı ilişkileri


Odaş Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 26.06.0214 tarihli kararıyla, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesine uygum sağlanması amacıyla, Şirketimiz Grup Finans Müdürü Sn. Melih Yüceyurt'un 26.06.2014 tarihi itibariyle mevcut görevinin yanı sıra Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği görevini de yürütmesine, ayrıca Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.


STATUTORY CORPORATE DISCLOSURE PERTAINING TO INVESTOR RELATIONS MANAGER


Pursuant to a resolution adopted on June 26, 2014, in compliance with Article 11 of the Communiqué No. II - 17.1 of the Capital Markets Board concerning the Corporate Governance, our Board of Directors has decided that Mr. Melih Yüceyurt to perform the duties of Investor Relations Manager in addition to his current functions as our Company's Group...